Publicat la: 
29/03/2016

Ce afectiuni endocrine necesita interventii chirurgicale si care sunt pasii de urmat? Care sunt tehnicile moderne folosite in chirurgia endocrina? Titus Cvasciuc, medic specialist chirurgia tiroidei, a discutat online cu cititorii de la ora 13.00.

Medic chirurg absolvent al Facultatii de Medicina si Rezidentiat  Cluj-Napoca in 2007, Titus Cvasciuc s-a specializat in chirurgia endocrina, 2013-2014 ca si Fellow la Spitalul Universitar din Oxford iar in perioada 2014-2016 a activat ca si Consultant in chirurgie endocrina la Spitalul Universitar din Leeds , Marea Britanie.

A absolvit in 2013 Examenul European de Chirurgie Endocrina si a participat cu prezentari la congresele europene si britanice , fiind deasemenea autor de articole si carti de specialitate.

Este specializat in chirurgia clasica si miniinvazica a tiroidei , paratiroidei si a glandelor suprarenale. A efectuat peste 1400 de interventii chirurgicale de chirurgie endocrina si prezinta un interes particular in tratarea bolilor endocrine asociate sindroamelor genetice.

Intra pe pagina online pentru programari.

Adaugă comentariu nou

Alte articoleVezi toate articolele

În urma unor cercetări efectuate recent, oamenii de știință au descoperit legătura cauzală ce are loc între declanșarea bolilor mintale cronice și consumul de tutun, informează Reuters. După ce au...
Produsele alimentare fără gluten nu ar trebui să fie considerate un înlocuitor sănătos al celor obișnuite deoarece pot conține niveluri ridicate de grăsimi și de zahăr, dar și o cantitate prea...