Accesul la serviciile MedLife

Actul de identitate

Primul pas pentru a benefica  de serviciile MedLife este prezentarea unui ACT DE IDENTITATE in cadrul oricarei receptii MedLife.

In caz contrar identificarea dumneavoastra nu va fi posibila, iar pe cale de consecinta nu va fi  posibila nici prestarea serviciilor medicale in cadrul Sistemului Medical MedLife.

 

Eliberarea rezultatelor pentru apropiati

Incepand cu data de 25.05.2018 rezultatele analizelor si investigatiilor se pot elibera si celor apropiati in baza unei PROCURI NOTARIALE.

 

GDPR

Sistemul Medical MedLife respecta prevederile G.D.P.R (Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale).

 

Temeiul pentru prelucrarea datelor dvs. personale este unul legal, prelucrarea fiind necesara pentru furnizarea investigatiilor pe care dv. doriti sa le faceti in cadrul Sistemului Medical MedLife si / sau a societatilor din Grupul MedLife sau pentru  derularea / incheierea si executarea unui contract la care sunteti parte sau pe care angajatorul dv. a inteles sa il deruleze cu subscrisa.

 

Prin solicitarea dv. de a efectua investigatii in cadrul Sistemului Medical MedLife si/sau a societatilor din Grupul MedLife va exprimati acordul ca datele dv sa fie preluate/prelucrate si stocate conform prevederilor legale specifice din domeniul sanatatii.  Pentru mai mute detalii puteti accesa pagina: https://www.medlife.ro/gdpr

 

©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.