Publicat la: 
18/03/2016

Care sunt cele mai frecvente accidente sportive de la nivelul genunchiului, cum pot fi ele vindecate si ce presupune interventia chirurgicala? Care sunt cele mai grave accidente la acest nivel si cat de lung poate fi procesul de recuperare in fiecare situatie? Dr. Ion Bogdan Codorean, medic primar ortopedie-traumatologie, discuta online cu cititorii, marti de la ora 14.00.

Dr. Ion Bogdan Codorean este medic primar ortopedie-traumatologie in cadrul Spitalului de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife. Intra pe pagina online pentru programari.

Anual, dr. Ion Bogdan Codorean realizeaza sute de interventii chirurgicale menite sa redea pacientilor mobilitatea osteo-articulara: reconstructii de ligament, meniscectomii, osteosinteze, artroscopii, osteotomii, implanturi.

Adreseaza-i o intrebare medicului in formularul de comentarii de mai jos.

Adaugă comentariu nou

Alte articoleVezi toate articolele

Leziunile genunchiului nu trebuie ignorate, de cele mai multe ori fiind foarte important sa stim cu ce avem de a face pentru a putea reactiona in consecinta. Dr. Gabriela Soare, medic specialist...
Cauza bolii Parkinson Oamenii de stiinta francezi si belgieni au descoperit originea maladiei Parkinson, care, pana la acest studiu, nu putea fi explicata de cercetatori, noteaza Mediafax....