FLEBOGRAFIA

FLEBOGRAFIA

Reprezinta metoda de diagnostic a patului vascular venos si este indicata in:

  • afectarea varicoasa pentru evidentierea eventualilor trombi ( cheaguri) care ar putea pleca in fluxul sanguin si sa determine la nivelul plamanului o boala grava numita trombembolism pulmonar cu ris mare de deces.
  • depistarea stenozelor ( ingustarilor )sau ocluziilor ( astuparea completa) la nivelul venelor femurale si iliace , care pot determina dilatarea importanta a venelor membrelor inferioare sau superioare
  • se vizualizeaza vena cava inferioara si se poate stabili la care pacienti este necesara implantarea unui filtru pentru profilaxia trombembolismului pulmonar. In urma flebografieie se stabileste tratamentul interventional sau chirurgical al bolii venoase care se depisteaza.

Cazuri rezolvate cu success la MedLife

Vești bune!

Rotițele mecanismului de combatere a afecțiunilor cardiologice si mortalitătii prin accidente vasculare se învârt cu succes la MedLife. Iar acest lucru se datorează în mare măsură abordării integrate și echipei excepționale de medici. Iată mai jos câteva testimonale despre cazurile rezolvate cu succes în cadrul AngioLife.

 

 

X