Apariții media Campanie donare plasmă

Comunitate

Data comunicat – 24 august 2020

Titlu: MedLife lansează campania ‘‘Luptăm până la ultima picătură de plasmă. ÎMPREUNĂ!‘‘Un de informare și conștientizare pentru a crește numărul donatorilor de plasmă din România și utilizarea acesteia în tratamentul altor pacienți bolnavi de COVID-19.

MedLife lansează campania ‘‘Luptăm până la ultima picătură de plasmă. ÎMPREUNĂ!‘‘

MedLife lansează un apel către pacienții vindecați de COVID – 19 și îi îndeamnă să doneze plasmă la centrele de transfuzie sanguină din toată țara, în cadrul unei campanii de informare și conștientizare care atrage atenția asupra importanței tratamentului cu plasmă convalescentă și nevoii de a crește semnificativ numărul de donatori.

https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24251904-medlife-lanseaza-campania-luptam-pana-ultima-picatura-plasma-impreuna-oferind-donatorilor-test-pcr-gratuit-pentru-confirmarea-vindecarii-2-screening-uri-medicale-complete-post-donare.htm

 

MedLife lansează campania ‘‘Luptăm până la ultima picătură de plasmă. ÎMPREUNĂ!‘‘

Un demers de informare și conștientizare pentru a crește numărul donatorilor de plasmă din România și utilizarea acesteia în tratamentul altor pacienți bolnavi de COVID-19.

https://www.smark.ro/articol/51751/medlife-lanseaza-campania-luptam-pana-la-ultima-picatura-de-plasma-impreuna

 

MedLife: Campanie pentru creșterea donării de plasmă

Sistemul Medical MedLife lansează un apel către pacienții vindecați de COVID – 19 și îi îndeamnă să doneze plasmă la centrele de transfuzie sanguină din toată țara, în cadrul unei campanii de informare și conștientizare care atrage atenția asupra importanței tratamentului cu plasmă convalescentă și nevoii de a crește semnificativ numărul de donatori, potrivit unui comunicat de presă.

https://medicaacademica.ro/medlife-campanie-pentru-cresterea-donarii-de-plasma/

 

 

©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.