PROMOȚII

20% discount pentru abonamentele MedLife IMM din aplicația BCR, George

discoun 20% BCR George

MedLife vine în sprijinul antreprenorilor cu un program dedicat IMM-urilor, în cadrul platformei de banking digital a Băncii Comerciale Române, George.

În plus, până pe 30 iunie 2023, companiile care au acces în aplicația băncii pot beneficia de un discount de 20% la abonamentele medicale IMM MedLife.

MedLife pune la dispoziția antreprenorilor 3 tipuri de abonamente IMM – Start, Start Plus și Speranță. Pachetele includ servicii gratuite și cu discount, precum medicina muncii, hotline medical și ambulanță privată la sediu, numeroase analize, acces direct la consultații de specialitate, ecografii, servicii de stomatologie, asistență pre și post natală, iar ponderea lor diferă în funcție de pachetul selectat.

Prin intermediul abonamentelor medicale IMM MedLife, angajații au acces la un întreg ecosistem medical național de clinici, hyperclinici, laboratoare, spitale, farmacii și cabinete dentare, în aproape 700 de unități proprii și partenere din toată țara, unde mii de medici, asistente și infirmieri au grijă de sănătatea lor, zi de zi.

Accesează aplicația George și achiziționează abonamentele medicale IMM MedLife la prețuri preferențiale!

Mai multe detalii despre abonamentele și serviciile MedLife dedicate companiilor pot fi găsite aici.©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.