MEDICINA GENERALA

19 Mai 2016

4000 de prescolari si 300 de cadre didactice din Galati vor fi implicati in programul educational "Copii sanatosi parinti fericiti"

MedLife impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Galati si Serviciul de Asistenta Medicala a Municipiului Galati lanseaza astazi programul "Copii sanatosi parinti fericiti", fiind primul proiect de informare si educare dedicat prescolarilor si cadrelor didactice din Municipiul Galati, initiat de un operator privat.

Programul educational reprezinta o colaborare intre cadrele didactice, asistentii medicali din unitatile de invatamant prescolar si medicii din cadrul clinicii MedLife Galati si are ca scop preventia si informarea cu privire la acordarea primului ajutor.
Proiectul se desfasoara in perioada mai 2016 - iunie 2017 si include trei etape.
In prima etapa (mai - iulie 2016) medicii MedLife vor face vizite in gradinitele din Municipiul Galati si vor oferi copiilor o gama larga de informatii legate de preventie si principiile unui stil de viata sanatos, prin joc si activitati recreative. In paralel, medicii pediatri MedLife vor oferi cadrelor didactice sesiuni de consiliere privind urgentele medicale in gradinite si solutii de gestionare a acestora. Ulterior, in luna iulie, cadrele didactice implicate, vor participa la Scoala de Vara MedLife, unde zilnic vor fi sustinute cursuri practice de prim ajutor.
In a doua etapa (septembrie - decembrie 2016) prescolarii impreuna cu cadrele didactice vor vizita Hyperclinica MedLife Galati pentru a se familiariza cu echipamentele medicale, circuitele care se respecta intr-o unitate medicala precum si principiile care stau la baza activitatii acesteia.
In a treia etapa (ianuarie - iunie 2017), vor fi testate cunostintele acumulate, toti participantii urmand sa fie implicati in Olimpiada MedLife. Aceasta actiune va include o serie de competitii la finalul carora copii vor prezenta informatiile insusite legate de preventie, respectiv un stil de viata sanatos.
Potrivit reprezentantilor MedLife, proiectul "Copii sanatosi parinti fericiti", face parte dintr-un program mai amplu derulat sub genericul Facem Romania bine si vizeaza implicarea a peste 30 de gradinite, respectiv 4000 de prescolari si a unui numar de 300 de cadre didactice din Municipiul Galati.
MedLife impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Galati si Serviciul de Asistenta Medicala a Municipiului Galati lanseaza astazi programul "Copii sanatosi parinti fericiti", fiind primul proiect de informare si educare dedicat prescolarilor si cadrelor didactice din Municipiul Galati, initiat de un operator privat. Programul educational reprezinta o colaborare intre cadrele didactice, asistentii medicali din unitatile de invatamant prescolar si medicii din cadrul clinicii MedLife Galati si are ca scop preventia si informarea cu privire la acordarea primului ajutor. Proiectul se desfasoara in perioada mai 2016 - iunie 2017 si include trei etape. In prima etapa (mai - iulie 2016) medicii MedLife vor face vizite in gradinitele din Municipiul Galati si vor oferi copiilor o gama larga de informatii legate de preventie si principiile unui stil de viata sanatos, prin joc si activitati recreative. In paralel, medicii pediatri MedLife vor oferi cadrelor didactice sesiuni de consiliere privind urgentele medicale in gradinite si solutii de gestionare a acestora. Ulterior, in luna iulie, cadrele didactice implicate, vor participa la Scoala de Vara MedLife, unde zilnic vor fi sustinute cursuri practice de prim ajutor. In a doua etapa (septembrie - decembrie 2016) prescolarii impreuna cu cadrele didactice vor vizita Hyperclinica MedLife Galati pentru a se familiariza cu echipamentele medicale, circuitele care se respecta intr-o unitate medicala precum si principiile care stau la baza activitatii acesteia. In a treia etapa (ianuarie - iunie 2017), vor fi testate cunostintele acumulate, toti participantii urmand sa fie implicati in Olimpiada MedLife. Aceasta actiune va include o serie de competitii la finalul carora copii vor prezenta informatiile insusite legate de preventie, respectiv un stil de viata sanatos. Potrivit reprezentantilor MedLife, proiectul "Copii sanatosi parinti fericiti", face parte dintr-un program mai amplu derulat sub genericul Facem Romania bine si vizeaza implicarea a peste 30 de gradinite, respectiv 4000 de prescolari si a unui numar de 300 de cadre didactice din Municipiul Galati.Echipa MedLife de Medicina Generala

Dr. Gontariu Alina MedLife
Gontariu Alina Georgeta
Medic Specialist
Dr. Gontariu Alina MedLife
Gontariu Alina Georgeta
Medic Specialist

Ecografie 2d și Ginecologie

Petrutescu Brandusa
Petrutescu Brandusa
Medic Primar
Petrutescu Brandusa
Petrutescu Brandusa
Medic Primar

Alergologie

Furtuna Catalin
Furtuna Catalin
Medic Specialist
Furtuna Catalin
Furtuna Catalin
Medic Specialist

Orl

Sandor Cosmina Teodora
Sandor Cosmina Teodora
Medic Specialist
Sandor Cosmina Teodora
Sandor Cosmina Teodora
Medic Specialist

Dermatovenerologie

©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.