Publicat la: 
9/04/2012

Expertiza internationala in embriologie in cadrul MedLife

Terry Leonard/ Foto: Medlife.ro

MedLife, liderul pietei serviciilor medicale private din Romania, a demarat o colaborare cu embriologul englez Terry Leonard, prin care acesta va coordona activitatea laboratorului de embriologie din cadrul Centrului de Medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana Asistata, informeaza intr-un comunicat. In baza acestei colaborari, personalul medical va beneficia de training si consultanta expertului in embriologie, cu scopul ca intreaga activitate a laboratorului sa fie aliniata la standardele EU.

Laboratorul de embriologie va beneficia pe parcursul colaborarii de o dezvoltare continua sub atenta supraveghere a expertului embriolog englez, care va initia personalul medical in cele mai noi tehnici de reproducere umana asistata si va oferi solutii pentru diverse cazuri medicale ale pacientilor MedLife.

Este o onoare sa il avem alaturi de noi pe Terry Leonard, unul dintre cei mai experimentati embriologi din Marea Britanie si din Europa. Colaborarea cu domnia sa este parte a procesului de expansiune in care se afla Centrul nostru, si in acelasi timp va oferi o valoare adaugata, net superioara servicilor pe care le oferim pacientilor nostri, acestea fiind dublate de expertiza internationala recunoscuta pe zona de embriologie a declarat Dragos Albu, coordonatorul Centrului de Medicina Materno Fetala MedLife Grivita.

Terry Leonard este de formatie biolog si are o experienta de peste 30 de ani in reproducere umana asistata. A lucrat in laboratoare renumite in Europa, are diploma in imunologie, certificare in biologie si diploma din partea Royal College of Patholgy in Clinical Embryology. De asemenea, este membru fondator al ACE (Asociatia Embriologilor Clinici). Timp de 10 ani a fost inspector stiintific pentru Autoritatea de Fertilizare Umana si Embriologie si a fost director la Isis Fertility Center, care acum a devenit Bourn Hall Clinic Colchester.

Are o experienta bogata in tehnici de conceptie asistata, fiind interesat in mod special de studiul si tratamentul infertilitatii masculine. Este unul dintre cei mai experimentati embriologi din Marea Britanie si a efectuat personal peste 2000 de proceduri de fertilizare in vitro prin metoda ICSI (injectarea citoplasmatica a ovulelor cu spermatozoizi).

Terry Leonard este foarte solicitat sa isi aduca contributia la dezvoltarea laboratoarelor de embriologie si reproducere umana asistata de pe tot globul, iar expertiza sa este ceruta in foarte multe zone ale lumii inclusiv in Cipru, Iordan, Egipt, Arabia Saudita, Turcia, Italia, Nigeria, Kuweit, Bahrain, Barbados, Uganda si Pakistan.

Specialitate: 

Echipa medicala MedLife - Laborator

Ene Adina
Medic Primar
Medic Specialist
Girbacea Iuliana
Bulugea Daniela
Doctor
  •  
  • 1 of 10

Articole similare

Terry Leonard/ Foto: Medlife.ro Terry Leonard, unul dintre cei mai experimentati embriologi din Marea Britanie, directoul laboratului de embriologie din cadrul Centrului de Medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana Asistata MedLife, a discutat online cu cititorii MedLive.ro, pe tema importantei embriologiei in tehnicile de reproducere...
Terry Leonard/ Foto: Medlife.ro MedLife, liderul pietei serviciilor medicale private din Romania, a demarat o colaborare cu embriologul englez Terry Leonard, prin care acesta va coordona activitatea laboratorului de embriologie din cadrul Centrului de Medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana Asistata, informeaza intr-un comunicat. In baza...