Publicat la: 
20/11/2014

Dr. Lucian Popa, unul dintre cei mai reputați medici de chirurgie plastică din Iași, a lansat miercuri, în parteneriat cu MedLife, Centrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa. Noua unitate pune la dispoziția pacienților din Iași cea mai modernă tehnologie dermato-estetică, tehnici inovative în chirurgia estetică, precum și tratamente complete de refacere și întreținere cosmetică medicală. Începând cu luna ianuarie, în cadrul centrului se vor realiza și intervenții de liposculptură și lipofiling, implant de păr artificial.   

De asemenea, pentru tratamentul leziunilor tumorale ale pieii, este utilizată metoda Mohs, una dintre cele mai eficiente metode chirurgicale de tratare a carcinoamelor. "Această metodă constă în excizii seriate ale leziunii tumorale, cu maping tumoral și examinarea microscopică a formațiunii intraoperator, până la eliminarea completă și certă a tumorii. Metoda oferă certitudinea de 100% privind îndepărtarea țesutului tumoral, leziunile cicatriciale sunt mai mici comparativ cu chirurgia clasică, iar diagnosticul de certitudine este imediat", a declarat Dr. Lucian Popa, medic primar chirurgie plastică reconstructivă.

Specialiștii Esthetic Center realizează consultații pentru o serie de intervenții chirurgicale în chirurgia estetică, cum ar fi rinoplastia, augmentare mamară prin implant mamar, abdominoplastie, lifting facial, mastopexie (ridicarea sânilor) și mamoplastie de reducție, consultații de chirurgie plastică reconstructivă.

"În cadrul centrului pacienții vor putea beneficia de tehnici de ultimă oră în domeniul întreținerii faciale, cum este tehnica Dracula, care se bazează pe injectarea unui ser obținut din sânge. Acest tratament revoluționar disponibil pacienților în cadrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa este bazat pe celulele stem din concentratul plachetar, care stimulează capacitatea organismului de autovindecare și regenerare. Această terapie constă în recoltarea de sânge de la pacient, care prin centrifugare și separarea fracțiunii de concentrat plachetar se reinjectează la nivelul feței sau regiunii cervicale", a adăugat Dr. Lucian Popa.

De asemenea, centrul asigură intervenții de chirurgie corectivă a feței, printre care transferul de grăsime, lifting volumetric cu fire și benzi de suspensie, corecția pleoapelor căzute, otoplastie, tratamentul chirurgical al leziunilor tumorale sau tratamentul leziunilor cicatriciale.

Pacienții vor beneficia de un tratament complet ce constă în analiza caracteristicilor tipului de ten, stabilirea unui plan de tratament care poate include cure de refacere invazivă (tratamente injectabile și/sau chirurgicale) și tratamente de întreținere de cosmetică medicală, cu aparate multifuncționale, ce asigură electroporații multipolare (deschiderea porilor și penetrarea ingredienților în straturile adânci ale pielii), liftinguri faciale folosind micro-curenți, peeling cu diamante ori rejuvenare folosind ultrasunete. În acest fel, substanțele active sunt introduse în straturile profunde ale pielii cu o eficiență crescută.

În ceea ce privește terapiile de estetică și cosmetică medicală, centrul dispune de aparatură de ultimă generație, produse de îngrijire și seruri bogate în substanțe active, utilizate în tratamentele de lifting, antirid, ale diverselor forme de acnee, capilare sparte, hidratare a pielii cronic deshidratate.

Domnul doctor Lucian Popa a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași și este medic primar chirurgie plastică reconstructivă și arsuri. Pe parcursul carierei a ocupat, printre altele, funcția de Manager al Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din Iași și de medic primar chirurgie plastică reconstructivă în cadrul aceleiași instituții. De asemenea, a activat în cadrul Departamentului de Chirurgie Plastică, Spitalul „St. Elisabeth”, Europe Clinics Association, Bruxelles. Este membru al Societății Române de Microchirurgie, al Societății Române de Chirurgie a Mâinii, al Societății Române de Chirurgie Estetică și al Societății Române de Chirurgie Plastică Reconstructivă.

Centrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa este situat în cadrul Hyperclinicii MedLife Iași, de pe strada Vasile Lupu nr. 78. Pentru programări, pacienții pot apela numărul de telefon 0747 700 600. Clinica MedLife a fost inaugurată în luna mai a acestui an, și dispune de peste 20 de specialități medicale distribuite în 26 de cabinete medicale și o sală de mici intervenții chirurgicale.

Despre MedLife:

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală.

Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternități, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

În prezent, MedLife își desfășoară activitatea în 13 Hyperclinici din București, Timișoara, Brașov, Arad, Galați, Iași și Constanța, 8 laboratoare proprii de analize, 6 spitale în București, Brașov și Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie și unul de Obstetrică-Ginecolgie, 3 maternități în București și în țară, 30 de centre medicale generaliste în București și în țară, 9 centre de excelență cu specializare unică, 7 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și în colaborare cu 135 de clinici medicale partenere din toată țara.

MedLife a obținut acreditarea pentru Maternitatea MedLife București în calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodată și prima maternitate privată din capitala care deține acest statut. Alte două maternități din rețeaua MedLife sunt în curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului internațional realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al cincilea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria „Clinică Privată”, iar în ultimii cinci ani, studiile de piață derulate la nivel național plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a câștigat în ultimii doi ani premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private

Articole similare

Oamenilor le place mult ideea ca elixirul tineretii vesnice sta acuns intr-o celula mica din propriul nostru sange. Si ca de acolo poate fii extras si folosit fara risc, infinit, la bunul nostru plac - fie ca dorim sa ne vindecam ranile, sa ne intinerim pielea, sa oprim caderea parului. In fapt Tehnica Dracula sau PRP-ul (Platelet-rich plasma) in...
Dr. Lucian Popa, unul dintre cei mai reputați medici de chirurgie plastică din Iași, a lansat miercuri, în parteneriat cu MedLife, Centrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa. Noua unitate pune la dispoziția pacienților din Iași cea mai modernă tehnologie dermato-estetică, tehnici inovative în chirurgia estetică, precum și tratamente complete de...
Dr. Lucian Popa, unul dintre cei mai reputați medici de chirurgie plastică din Iași, a lansat miercuri, în parteneriat cu MedLife, Centrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa. Noua unitate pune la dispoziția pacienților din Iași cea mai modernă tehnologie dermato-estetică, tehnici inovative în chirurgia estetică, precum și tratamente complete de...
Tehnica Dracula este o terapie de ultima ora de rejuvenare faciala, numele sau provenind de la faptul ca se bazeaza pe injectarea unui ser obtinut din sange. Se recolteaza o proba de sange care este centrifugata si trecuta printr-un sistem care separa factorii de crestere si stimulare din trombocitele pacientului. In ce consta aceasta tehnica? Ce...
Dr. Lucian Popa, unul dintre cei mai reputați medici de chirurgie plastică din Iași, a lansat miercuri, în parteneriat cu MedLife, Centrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa. Noua unitate pune la dispoziția pacienților din Iași cea mai modernă tehnologie dermato-estetică, tehnici inovative în chirurgia estetică, precum și tratamente complete de...