MEDICINA GENERALA

11 Octombrie 2011

MedLife Timisoara deschide un nou centru de recoltare pentru locuitorii din Lugoj si zonele apropiate

MedLife Timisoara deschide un nou centru de recoltare pentru locuitorii din Lugoj si zonele apropiate

MedLife Timisoara / Foto: MedLife

Locuitorii din Lugoj si localitatile apropiate pot efectua acum toate tipurile de analize cu o acuratete garantata de echipamentele de ultima generatie din dotarea laboratoarelor MedLife.

Comenteaza acest subiect pe Forumul MedLive.ro

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, vine in intampinarea locuitorilor din Lugoj si localitatile apropiate cu un nou Centru de Recoltare in Lugoj al Laboratorului MedLife Timisoara. In noua locatie de pe strada Bucegi nr. 11 se pot recolta probe pentru toate tipurile de analize, acestea fiind prelucrate in cadrul Laboratorului MedLife Timisoara.

Pacientii Centrului de Recoltare MedLife Timisoara pot beneficia de analize pentru urmatoarele specialitati ale medicinei de laborator: biochimie, hematologie si coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie patologica, citologie. De asemenea, se vor realiza analize de biologie moleculara, toxicologie si genetica in colaborare cu laboratoarele MedLife din Bucuresti, dar si in parteneriat cu cel mai important laborator din Franta, Cerba-Pasteur.

Exigentele tuturor pacientilor vor fi satisfacute de calitatea serviciilor oferite de Laboratorul MedLife Timisoara, calitate certificata de standardul ISO 9001/2008 si certificarea RENAR. Rezultatele analizelor se elibereaza in maxim 24 de ore, iar pacientii pot beneficia de reteaua informatica implementata in laborator, accesand rezultatele online pe website www.medlife.ro cu ajutorul CNP-ului pacientului si al unui cod unic primit la recoltare. De asemenea, medici specialisti si de familie vor putea sa acceseze toate rezultatele analizelor pacientilor proprii prin generarea unui utilizator si a unui cod unic de identificare.

Recoltarile se efectueaza de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 13.0

Despre MedLife Timisoara

Hyperclinica MedLife Timisoara a fost inaugurata in anul 2008 si este cea mai mare clinica privata din Timisoara. Unitatea are suprafata de 1500 mp si ofera 26 specialitati medicale, departament de radiologie integrat in clinica, laborator propriu de analize medicale si peste 100 de centre de recoltare.

Autor: MedLife©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.