Publicat la: 
7/08/2019

 

Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa si va invitam sa veniti alaturi de noi la Summer Well.

Cea de-a noua editie a festivalului se va desfasura weekendul acesta, 9-11 august, pe domeniul Stirbey, din Buftea, unde vor avea loc concerte si vor fi organizate activitati diverse.

Trei zile de festival cu un line-up compus din nume mari ale scenei muzicale internationale, completat de experiente originale, precum Night Picnic, instalatii de arta special create pentru Summer Well, care vor transforma atmosfera festivalului intr-o vacanta memorabila de trei zile.

MedLife va invita la relaxare in zona #STAREDEBINE, unde va puteti delecta cu o carte interesanta, petrece timp de calitate cu prietenii sau ascultand muzica buna.

Mai mult decat atat, va puteti exersa chiar si talentul de artisti, personalizand unul dintre giveaway-urile puse la dispozitie. Copiii vor avea si ei un spatiu dedicat de joaca, unde isi vor pune la incercare creativitatea.

Totodata, in cadrul festivalului, MedLife va fi prezent si cu un cort de prim-ajutor, unde o echipa medicala va fi pregatita sa ofere ajutor in caz de nevoie.

Tot in cort, echipa de kinetoterapeuti de la RelaxLife vor avea grija de sanatatea, vitalitatea si starea voastra de bine, rasfatandu-va cu un masaj terapeutic.

Ne vedem la Summer Well!

 

 

Adaugă comentariu nou