Promoții

11 Iunie 2021

Ai inca un motiv sa mergi la Euro 2020 – la MedLife poti face testul RT PCR cu doar 185 lei

RT PCR Euro 2020 MedLife

Sustine-ti echipa favorita in cadrul Campionatului European de Fotbal și beneficiezi de pret REDUS la testul RT-PCR!

Programeaza-te si vino in orice clinica MedLife și ai testul RT-PCR la pretul de 185 lei, pe baza biletului la meciurile EURO 2020.

Campania se desfașoara pe toata durata Campionatului European de Fotbal și este valabila atat pentru participarea la meciurile gazduite in București, cat și pentru cele din afara tarii.

Cum functioneaza?

Trebuie doar sa te prezinti in orice clinica MedLife cu un bilet valabil la Campionatul European de Fotbal 2020, in format digital sau fizic.

Cine poate beneficia de promotie ?

Pretul promotional este valabil pentru toti participantii la Campionatul European, atat abonatii MedLife cat si persoanele care nu detin un pachet de preventie

Se pot testa si cei care pleaca la meciurile Euro 2020 din afara tarii, cat si cei care vor participa la meciurile de fotbal de pe Arena Nationala.

De ce este necesara testarea RT PCR?

Testarea este esentiala, chiar și in contextul campaniei de vaccinare, aflata in plina desfașurare in intreaga lume. Testul Real Time PCR COVID-19, considerat standardul de aur in diagnosticul COVID-19, are rolul de a identifica prezenta virusului si de a confirma o infectie cu virusul COVID-19.

Afla mai multe despre testarea RT PCR aici. 

Programeaza-te acum pentru testarea RT-PCR COVID-19 la numarul de Call Center 021.9646.

Locatiile MedLife in care te poti testa.

 Vezi locatiiile MedLife in care te poti testa RT PCR in vederea participarii la Euro 2020 aici.

 

* Durata de valabilitate a promotiei este pe toata durata de desfasurare a Campionatului European de forbal, 11 Iunie – 11 Iulie

 ©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.