Publicat la: 
17/01/2013

Specialisti renumiti din Austria incep colaborarea cu Spitalul de Pediatrie MedLife

Dr. Claudia Lill/ Foto: Medlife

Spitalul de Pediatrie MedLife incepe colaborarea cu Asist. Prof. Dr. Claudia Lill, medic specialist in otorinolaringologie pediatrica din Viena, Austria. In baza colaborarii cu MedLife, medicul va efectua atat consultatii de specialitate cat si toata gama de interventii chirurgicale din specialitatea ORL Pediatrie, impreuna cu echipa de medici ai Spitalului de Pediatrie MedLife. In plus, MedLife a incheiat deja un acord de colaborare cu un alt reputat specialist din Austria, profesor de chirurgie pediatrica la Univeristatea din Viena, ce urmeaza sa inceapa colaborarea in curand.

Dr. Claudia Lill este Asist. Prof. la Universitatea din Viena, coordonator al compartimentului ORL Pediatrie din Spitalul AKH Viena si va efectua in Romania o gama larga de investigatii si interventii chirurgicale din domeniul O.R.L, printre care: diagnosticul si tratamentul tulburarilor de auz si vestibulare, diagnosticul si tratamentul infectiilor acute si cronice ale sinusului, screeningul cancerului, extirparea chisturilor cervicale, esofagoscopii si indepartarea corpilor straini, traheostomii, extirparea glandei submandibulare, diagnosticarea si indepartarea terapeutica a nodulilor limfatici, rezectia tumorilor, etc.

"MedLife, in calitate de lider de piata, faciliteaza prin aceste colaborari accesul romanilor la serviciile celor mai buni doctori din spitale europene cu renume, acasa, in Romania. Suntem mandri ca putem aduce specialisti cu cel mai inalt nivel de pregatire academica si experienta operatorie in centre medicale recunoscute la nivel mondial. Prin Sistemul Medical MedLife am dezvoltat aceasta zona a expertizei internationale, care ofera valoare incontestabila actului medical, atat prin beneficiile aduse pacientilor cat si prin know-how-ul oferit echipei noastre de specialisti, care au ocazia sa faca performanta alaturi de acesti medici valorosi", a declarat Nicolae Marcu, director general MedLife.

Proiectul de colaborare se va desfasura pentru o perioada indelungata si va include intr-o prima etapa vizite lunare, pentru consultatii preliminare si selectia unor cazuri ce urmeaza a fi rezolvate chirurgical. In a doua etapa, se vor efectua interventiile chirurgicale, la intervale prestabilite impreuna cu medicul.

Asist. Prof. Dr. Claudia Lill va efectua primele consultatii in Romania pe data de 22 ianuarie 2013. Consultatiile vor fi asistate si de un medic roman, care va asigura traducerea simultana intre pacienti si medicul strain, pentru a nu exista bariere de limbaj.

Toti pacientii interesati se pot programa pentru data respectiva prin Call-Center la 021 9646 si vor primi toate detaliile referitoare la orarul exact de consultatii si costurile aferente.

Spitalul de Pediatrie MedLife este situat pe Str. Zagazului nr. 7, sector 1, Bucuresti.

Despre Asist. Prof. Dr. Claudia Lill

Dr. Claudia Lill a absolvit in 2002 Universitatea de Medicina din Viena iar in 2011 a primit Premiul Stiintific acordat de Societatea ORL din Austria pentru lucrarea: "Corelarea semnificativa dintre supraexprimarea peptidil-prolil izomerazei in carcinomul cu celule Merkel cu supravietuirea generala a pacientilor". In 2008 a preluat functia de Coordonator al sectiei ORL Pediatrie din cadrul AKH Viena.

Despre Spitalul de Pediatrie MedLife

Spitalul de Pediatrie MedLife a fost inaugurat pe 1 iunie 2011 si este primul spital privat de acest gen din Romania. Spitalul este dispus pe 6 niveluri si are o capacitate de 120 de paturi. Datorita blocului operator cu doua sali de operatie, poate gestiona interventii complexe, din mai multe domenii chirurgicale. Sectia de terapie intensiva (ATI) are dotari complete, in conformitate cu standardele europene.

Specialitate: 
Comentarii

Bravo Medlife!!! Frumoasa initiativa.
Si uite asa vine Akh-Viena la noi nu mai cheltuim noi bani.

Pagini

Echipa medicala MedLife - Pediatrie

Preda Brindusa-Catrinel,Medic Specialist
Medic Specialist
Lascoschi Daniela Mariana,Medic Rezident
Medic Rezident
Raicu Adriana
Moraru Evelina,Medic Primar
Medic Primar
  •  
  • 1 of 38

Articole similare

Dr. Claudia Lill/ Foto: Medlife Spitalul de Pediatrie MedLife incepe colaborarea cu Asist. Prof. Dr. Claudia Lill, medic specialist in otorinolaringologie pediatrica din Viena, Austria. In baza colaborarii cu MedLife, medicul va efectua atat consultatii de specialitate cat si toata gama de interventii chirurgicale din specialitatea ORL...
MedLife isi extinde prezenta in Brasov si inaugureaza un Centru de Pediatrie care ofera pacientilor asistenta medicala non-stop si o echipa medicala formata din unii dintre cei mai renumiti medici specialisti pediatri din oras.Centrul pune la dispozitia pacientilor consultatii si investigatii pentru urmatoarele specialitati medicale:...
Spitalul de pediatrie MedLife / Foto: MedLife Echipa Spitalului de pediatrie MedLife depaseste 200 de angajati, dintre care 163 de medici specialisti cu experienta nationala si internationala, precum si asistente medicale ce vor gestiona cazuri din sfera pediatriei, alergologiei, cardiologiei, ortopediei, dermatologiei, endocrinologiei,...
Care sunt cele mai frecvente afectiuni chirurgicale la copii? Cand este necesar ca un parinte sa se adreseze chirurgului pediatru? Ce tipuri de interventii exista si cand se impun? Cand este de preferat sa alegem chirurgia laparoscopica si cand chirurgia clasica? Dr. George Salavastru, medic specialist chirurgie pediatrica cu competente in...
Ghiozdan prea mare? / Foto: Photoxpress Ne apropiem cu pasi rapizi de un nou inceput de an scolar. Pe langa achizitionarea rechizitelor si a hainelor, parintii ar trebui sa fie atenti la un lucru in plus: greutatea ghiozdanului. Comenteaza acest subiect pe Forumul MedLive.ro. Atat in primele zile de scoala, cat si din cand in cand pe parcursul...