Obstretică

12 Mai 2021

Specialiștii MedLife și Stem Cells Bank te așteaptă la Baby Boom Show Virtual

Specialiștii MedLife și Stem Cells Bank te așteaptă la Baby Boom Show Virtual

Știm cât de mult îți dorești, mai ales în contextul epidemiologic actual, să te poți bucura de o experiență unică a nașterii, în condiții depline de siguranță și confort. De aceea, noi îți suntem la alături cu cei mai buni medici, cu grijă și atenție pentru ca întâlnirea cu micuțul tău să fie cu adevărat desăvârșită.

Specialiștii MedLife și Stem Cells Bank te așteaptă la Baby Boom Show Virtual, în perioada 20 – 23 mai, cu pachete speciale de naștere în cadrul Maternităților MedLife Grivița, Brașov, Arad și Sibiu și pachete personalizate pentru recoltarea și stocarea celulelor stem și a țesutului de cordon ombilical.

Vizitează-ne standul virtual, solicită o ofertă și își intri automat în cursa pentru o naștere gratuită într-una din maternitățile MedLife și un pachet premium celule stem oferit de Stem Cells Bank. Regulamentul tombolei poate fi consultat mai jos. 

Regulament MedLife BabyBoom Show Virtual

UPDATE: În urma extragerii, realizată în data de 27 mai 2021, în prezența notarului Andreea Dumitrașcu, a fost desemnată câștigătoare COSTACHE BIANCA MIHAELA. Pe lângă sprijinul și atenția oferite de specialiștii noștri în zile de naștere, viitoarea mămică va beneficia de naștere gratuită în cadrul Maternității MedLife Grivița și un pachet premium celule stem, oferit de Stem Cells Bank. 

De ce să naști în maternitățile MedLife?
Cel mai bun răspuns l-ai putea primi chiar de la părinții celor peste 35.000 de copii veniți pe lume în maternitățile noastre din București și din țară. Iată doar câteva dintre motivele pentru care nașterea la MedLife este cea mai bună alegere pentru tine și bebelușul tău:

 • Ești în deplină siguranță, atât tu, cât și cel mic. Beneficiezi de servicii medicale cu acces continuu prin linii de gardă. Îți stăm la dispoziție cu serviciul ATI cu gardă continuă pentru monitorizarea mamei, terapia durerii și îngrijire post-operatorie. În plus, avem experiență în supravegherea sarcinilor multiple și a celor cu grad înalt de complexitate.
 • Nu trebuie să îți faci griji din cauza contextului epidemiologic actual. În maternitățile MedLife sunt implementate circuite medicale sigure și pentru un plus de siguranță, întreaga echipă medicală este vaccinată împotriva COVID-19 și testată periodic.
 • Ai alături o echipă de profesioniști. Pe lângă medicii cu un nivel înalt de pregătire care asistă nașterea, întregul personal din maternitate îți va oferi tot suportul profesional și emoțional de care ai nevoie.
 • Poți recolta, la cerere, celule stem pentru a asigura sănătatea copilului tău. Prin intermediul laboratorului Stem Cells Bank, celulele sunt procesate cu aparatură de ultimă tehnologie și stocate în cele mai bune condiții, la cele mai înalte standarde. 
 • Ești asistată și însoțită de un consilier maternal dedicat. Din momentul internării și până la externare sau chiar și după, vei beneficia de suportul emoțional și logistic oferit de un consilier maternal dedicat.
 • Te bucuri de experiența Ora Magică. Suntem posesorii acreditarii UNICEF de “Spital Prieten al Mamei si Copilului” încă din 2011, încurajând contactul skin-to-skin dintre mamă și nou născut, continuând apoi prin sistemul rooming-in.
 • Primești sfaturi de la un consultant în alăptare Pro MAMA, care îți va împărtăși din experienața sa.
 • Beneficiezi de suportul unui psiholog după naștere.
 • Înveți cum să îți îngrijești nou născutul (igienă, baie, hrănire) printr-un traning susținut de specialiștii noștri.
 • Te bucuri de confort și intimitate în rezervele amenajate cu atenție și grijă la detalii. 


Vizitează standul MedLife la Baby Boom Show Virtual pentru a beneficia de prețuri speciale la pachetele de naștere în cadrul maternităților din București, Brașov, Arad și Sibiu.


De ce să alegi Stem Cells Bank?
Pentru că nimic nu e mai important pentru un părinte decât să protejeze sănătatea copilului său.

 • Ai garanția MedLife.
 • Peste 4500 de familii ne-au ales deja.
 • Punem biotehnologia performantă în slujba sănătății copilului tău.
 • Procesăm și stocăm la cele mai înalte standarde în domeniu.

 

Specialiștii Stem Cells Bank îți stau la dispoziție cu răspunsuri și oferte personalizate în perioada 20 – 23 mai la Baby Boom Show Virtual.

Te așteptăm cu drag! 

Obstetrica - Ginecologie
Baby Boom Show Virtual
Stem Cells Bank
Maternitatile MedLife


©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.