Publicat la: 
12/06/2017

VIDEO Conferinta Nationala MedLife. Dr. Mihai Varciu: Medicii MedLife au ocazia sa-si comunice rezultatele intr-o conferinta multidisciplinara

MedLife a organizat in perioada 3-4 iunie 2017 a treia editie a Conferintei Nationale MedLife, in cadrul careia medicii au avut ocazia sa prezinte cele mai complexe cazuri medicale rezolvate in ultimul an. 'Toate palierele in care actioneaza MedLife si o face pana la nivel de performanta au fost prezente', a declarat dr. Mihai Varciu, medic primar endocrinologie, director medical MedLife Brasov.

Dr. Mihai Varciu: Este a III-a editie a Conferintei Nationale MedLife. Devine o traditie si ne bucura asta. Medicii care sunt parte integranta a MedLife, medici colaboratori ai MedLife au ocazia sa comunice unii cu altii, sa-si comunice rezultatele. Anul acesta evenimentul a fost sub egida problematicii cazului medical complex abordat in sistemul privat, cu toate riscurile pe care le aduce pentru pacient, pentru institutie, pentru corpul medical, dar si siguranta pe care ne-am propus sa o oferim pentru rezolvarea acestui tip de caz.

Au fost prezente lucrari din domeniul laboratorului clinic, anatomiei patologice si prezentari de cazuri complexe medico-chirurgicale, mai mult de natura oncologica si apoi ateliere pe grupuri de specialitati.

Conferinta, intitulata Abordarea cazului medical complex in cadrul MedLife: de la vulnerabilitate si riscuri la siguranta pacientului, a corpului medical si a institutiei, s-a adresat specialistilor MedLife din Bucuresti si din tara si a avut loc in perioada 3-4 iunie 2017, la Poiana Brasov.

Evenimentul a fost acreditat de Colegiul Medicilor din Romania cu credite EMC