Publicat la: 
20/06/2017

VIDEO Conferinta Nationala MedLife. Prof. dr. Dimitrie Pelinescu Onciul: La ora actuala, avem posibilitatea din punct de vedere imagistic sa facem orice, practic, ca diagnostic in obstetrica ginecologie

MedLife a organizat in perioada 3-4 iunie 2017 a treia editie a Conferintei Nationale MedLife, in cadrul careia prof. dr. Dimitrie Pelinescu Onciul, medic primar obstetrica ginecologie, a subliniat importanta colaborarii interdisciplinare in rezolvarea anumitor anomalii fetale si a problemelor de patologie ginecologica.

Prof. dr. Dimitrie Pelinescu Onciul: In cadrul conferintei vor fi abordate doua subiecte importante. Un prim subiect se refera la diagnosticul prenatal, urmarire prenatala si, legat de el, diagnosticul imagistic in obstetrica va fi un atelier, iar al doilea atelier se va ocupa de reproducerea medical asistata si fertilizarea in vitro, care este un departament important al MedLife si cu rezultate foarte bune.

Discutam numai cazurile petrecute in ultimul an si satisfactia noastra este ca complexitatea cazurilor si rezolvarile sunt din ce in ce mai deosebite.

La ora actuala, avem posibilitatea din punct de vedere imagistic sa facem orice, practic, ca diagnostic si, in acelasi timp, avem o colaborare foarte importanta cu departamentul de radiologie interventionala, unde se pot rezolva o serie intreaga de anomalii fetale si o serie intreaga de probleme de patologie ginecologica

Conferinta, intitulata Abordarea cazului medical complex in cadrul MedLife: de la vulnerabilitate si riscuri la siguranta pacientului, a corpului medical si a institutiei, s-a adresat specialistilor MedLife din Bucuresti si din tara si a avut loc in perioada 3-4 iunie 2017, la Poiana Brasov.

Evenimentul a fost acreditat de Colegiul Medicilor din Romania cu credite EMC

Specialitate: 

Echipa medicala MedLife - Ecografie 4D E8, Ginecologie, Obstetrica Ginecologie

Medic Primar
Oprea Alina - Ioana,Medic Primar
Medic Primar
Grou Tania-Luminita,Medic Primar
Medic Primar
Rosca Andreea,Medic specialist
Medic specialist
  •  
  • 1 of 77