Publicat la: 
6/12/2016

VIDEO Cum functioneaza si care sunt avantajele laserului GentleMax Pro in tratarea leziunilor vasculare si pigmentare

In ceea ce priveste tendintele in materie de estetica si frumusete la nivel european si mondial, dorinta de a arata natural este cea care predomina. Astfel, in opinia specialistilor dermatologi, tot mai multe femei sunt dispuse sa renunte la trucurile de scurta durata si sa aleaga tratamentele sanatoase si de lunga durata, aspectul fizic fiind printre cele mai importante prioritati ale acestora.

Sub sloganul "Nu te mai ascunde. Simte-te bine in pielea ta!", Centrul de Excelenta in Dermatologie si Estetica DermaLife, vine in intampinarea clientilor cu o noua tehnologie revolutionara in materie de frumusete: platforma laser GentleMax Pro.

Ilinca Vandici, ambasadoarea brandului DermaLife, si echipa de medici DermaLife, au prezentat aceasta noua tehnologie "de aur", asa cum este ea numita de expertii internationali. La eveniment au luat parte numeroase vedete ale showbiz-ului autohton, precum Anna Lesko, Anca Lungu, Cristina Cioran, Ana Maria Stancu, Cosmina Pasarin, Maria Linda, Crina Abrudan, Ilinca Obadescu, bloggeri si reprezentanti ai presei, care au putut discuta cu specialistii despre complexitatea procedurilor si eficienta lor.

Conform unor studii efectuate recent la nivel mondial, tratamentele cele mai dorite de catre femei si barbati, totodata, sunt epilarea, tratarea non invaziva a leziunilor pigmentare si vasculare, rejuvenarea faciala, toate acestea coordonate de catre un personal medical specializat (sursa: The American Society of Plastic Surgeons - ASPS).

Platforma GentleMax Pro, pe care DermaLife o pune la dispozitie pacientilor, este probabil singura tehnologie din lume care ofera solutii complete si complexe pentru toate aceste nevoi, avand rezultate dovedite in epilarea definitiva dar si in tratarea leziunilor pigmentare si vasculare de orice tip si nivel de dificultate.

GentleMax Pro, lider in tehnologie in tratarea leziunilor vasculare si pigmentare

Studiile internationale arata ca modificarile de culoare ale pielii pot "imbatrani" cu pana la 20 de ani o persoana. Rozaceea, pistruii sau petele maronii sunt doar cateva exemple de leziuni pigmentare si vasculare care pot fi tratate in cadrul DermaLife, cu ajutorul platformei GentleMax Pro. Procedura este non invaziva, gradul de disconfort este minim spre moderat, nefiind nevoie de o perioada de recuperare.

Eficienta crescuta a tehnologiei GentleMax Pro este datorata combinatiei dintre cele doua lasere pe care le integreaza, Alexandrite si Nd:YAG, acestea fiind create special pentru a realiza tratamente la un standard foarte ridicat.

Niciun alt sistem de pe piata cu lungimi de unda multiple nu poate oferi viteza, eficacitatea si versatilitatea oferite de aceasta platforma laser, lungimea de unda 1064 nm permitandu-i sa tinteasca tesuturi mai profunde decat alte lasere. Laserul Nd:YAG poate fi folosit pentru a trata leziunile vasculare faciale (talengiectazii), anumite semne din nastere cu baza vasculara (malformatii capilare), leziuni vasculare superficiale din zona picioarelor (vene "panza de paianjen", lacuri vasculare etc.), hemangioame din zona fetei.

A.C.

Specialitate: 

Echipa medicala MedLife - Dermatovenerologie

Medic Primar
Medic Specialist
Manolache Daniela,Medic Specialist
Medic Specialist
Medic Specialist
  •  
  • 1 of 18