Publicat la: 
12/10/2016

VIDEO Imagini de la deschiderea Hyperclinicii MedLife Ploiesti. Ce este si cum va functiona programul Second Opinion- MedLife Expert

MedLife a deschis Hyperclinica MedLife Ploiesti, care va pune la dispozitia ploiestenilor servicii integrate de ambulator, imagistica si analize de laborator. Tot in aceasta perioada, MedLife a inclus in hyperclinica din Ploiesti o divizie speciala de "second opinion"- MedLife Expert, despre care Prof. dr Pelinescu Onciul Dimitrie spune ca este "dreptul pacientului". Atunci cand i se pune un anume diagnostic, pacientul are dreptul ca un specialist de marca din domeniul respectiv sa il confirme sau sa ii ofere o alternativa".Noua unitate este rezultatul unei investitii de peste 700.000 de euro si ofera pacientilor investigatii si tratamente pentru 22 de specialitati medicale, printre care pediatrie, ORL, gastrointerologie, ortopedie, dermatologie, chirurgie generala sau neurochirurgie. Hyperclinica MedLife Ploiesti se intinde pe o suprafata de 700 de metri patrati, este dispusa pe doua nivele si cuprinde 14 de cabinete medicale destinate consultatiilor si investigatiilor clinice si paraclinice. Echipa medicala este formata din peste 50 de medici si personal de suport.
"Inaugurarea primei hyperclinici din Ploiesti, cea de-a 17-a Hyperclinica din portofoliul MedLife, face parte din programul nostru de dezvoltare regionala si ne bucuram ca putem oferi locuitorilor municipiului Ploiesti si zecilor de mii de clienti din companii o unitate medicala moderna, unde vor putea beneficia de pachete de preventie personalizate, respectiv de servicii medicale integrate la cele mai inalte standarde. Vom continua sa ne consolidam pozitia la nivel national atat prin achizitii, cat si prin proiecte de tip green field. In acest sens vom suplimenta bugetul de investitii cu alte 20 de milioane euro, ca urmare a contractarii unui nou credit bancar, astfel incat valoare totala a bugetului de investitii se va ridica la 76 milioane euro", a declarat Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie MedLife.Despre programul Second opinion MedLife Expert


"Sistemul este o premiera pentru MedLife, este prima clinica in care este organizat programul second opinion, MedLife Expert. Functioneaza pe un program stabil, medicii vor veni in fiecare saptamana aici", a explicat Dr. Nicolae Marcu, Director General MedLife."Este o sansa pentru un pacient care se gandeste la o opinie medicala sau la o interventie deosebita, poate se gandeste la strainatate si am vrea sa ii aratam si sansa noastra si sa ii spunem unde ne pricepem si ce stim sa facem", a adaugat acesta.
"In functie de cererea pacientilor si pe specialitatea respectiva medicul pe care il consideram ca fiind capabil sa ofere o a doua opinie se va deplasa aici (n.red. Hyperclinica MedLife Ploiesti) si va verifica diagnosticul si va indica o alta cale terapeutica sau aceeasi", a precizat Prof. dr Pelinescu Onciul Dimitrie, medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinte medicale, director general Life Memorial Hospital.A.C.