Oamenii de stiinta de la Universitatea Clemson au publicat un nou studiu, prin intermediul caruia au descoperit o conexiune intre o enzima asociata cu detoxifierea si obezitatea si boala ficatului...
Nivelurile scazute de vitamina K sunt asociate cu un risc crescut de limitare a mobilitatii si cu invaliditatea in cazul varstincilor. Aceasta vitamina reprezinta un nou factor care trebuie luat in...
Ceea ce mancam ar putea modifica riscul de a dezvolta diabet de tip 2? O noua serie de studii examineaza modul in care consumul anumitor alimente, vitamine si chiar ordinea in care le mancam pot...
Alimentatia sanatoasa contribuie la prevenirea malnutritiei si a unei serii de boli. Cu toate acestea, cresterea productiei de alimente prelucrate, urbanizarea rapida si schimbarea stilului de viata...
Oamenii de stiinta de la Spitalul Sf. Mihail, din Toronto, au descoperit, printr-un nou studiu, ca proteinele din soia au capacitatea de a scadea colesterolul cu o cantitate mica, dar semnificativa....
Oamenii de stiinta de la Universitatea Pennsylvania au descoperit, printr-un nou studiu, ca atunci cand ranile, cum ar fi ulceratiile diabetice la nivelul piciorului, nu se vindeca, sau devin din ce...
Copiii ai caror mame au avut diabet gestational (in timpul sarcinii) au un risc ridicat de diabet de tip 1, potrivit unui studiu condus de oamenii de stiinta de la Universitatea McGill. Detectarea...
Cercetatorii au descoperit, printr-un nou studiu, ca compozitia laptelui matern difera intre mamele cu o greutate normala si mamele supraponderale si ca variatiile metabolitilor, gasiti in laptele...
Oamenii de stiinta de la Universitatea din Finlanda de Est au descoperit, printr-un nou studiu, ca o dieta bogata in proteine animale si in carne, in mod special, nu este buna pentru sanatate,...
Oamenii de stiinta au descoperit, printr-un nou studiu, ca adultii care consuma oua, dar si alte alimente care influenteaza colesterolul, au un risc mult mai ridicat de boli cardiovasculare, dar si...

Pagini