Oamenii de stiinta au descoperit, printr-un nou studiu, ca adultii care consuma oua, dar si alte alimente care influenteaza colesterolul, au un risc mult mai ridicat de boli cardiovasculare, dar si...
Oamenii de stiinta de la Universitatea Rockfeller au identificat un mecanism genetic care poate juca un rol in cel putin 10% dintre cazurile de obezitate. Constatarile, care ar putea ajuta la...
Dieta mediteraneana este recunoscuta pentru beneficiile aduse sanatatii in general, dar mai ales pentru oamenii care au un risc ridicat de boli cardiovasculare. De asemenea, este mai buna decat o...
Decalajul de doua ore intre cina si culcare este considerat a fi o practica eficienta pentru sanatate si pentru reducerea riscurilor anumitor boli. Specialistii au condus un nou studiu, prin care au...
Specialistii au descoperit, printr-un nou studiu, ca persoanele care au peste 70 de ani si care iau suplimente cu doze mari de vitamina D pentru a-si imbunatati rezistenta osoasa nu au atat de multe...
Diabetul de tip doi, dar si alte boli care au legatura cu obezitatea, depind de modul in care organismul stocheaza excesul de energie, potrivit biologului Mary Jane West-Eberhard, de la ”Smithsonian...
Specialistii de la Penn State au descoperit, printr-un nou studiu, ca un antioxidant natural, gasit in taratele de cereale, ar putea fi utilizat pentru conservarea produselor alimentare pe o...
Specialistii de la Universitatea Linkoping, din Suedia, au descoperit, printr-un nou studiu, ca sucul de spanac este cea mai buna cale de a obtine o cantitate cat mai mare de luteina, adica...
Specialistii au descoperit, printr-un nou studiu publicat in ”Diabetologia”, ca varstnicii care traiesc intr-o comunitate si care sufera de diabet zaharat de tip 2 experimenteaza si o scadere a...
Specialistii de la Universitatea Birmingham si de la Universitatea Loughborough au descoperit, printr-un nou studiu, ca exista cateva sfaturi simple care ii ajuta pe oameni sa reduca consumul...

Pagini