Specialistii au descoperit, printr-un nou studiu, ca persoanele care au peste 70 de ani si care iau suplimente cu doze mari de vitamina D pentru a-si imbunatati rezistenta osoasa nu au atat de multe...
Diabetul de tip doi, dar si alte boli care au legatura cu obezitatea, depind de modul in care organismul stocheaza excesul de energie, potrivit biologului Mary Jane West-Eberhard, de la ”Smithsonian...
Specialistii de la Penn State au descoperit, printr-un nou studiu, ca un antioxidant natural, gasit in taratele de cereale, ar putea fi utilizat pentru conservarea produselor alimentare pe o...
Specialistii de la Universitatea Linkoping, din Suedia, au descoperit, printr-un nou studiu, ca sucul de spanac este cea mai buna cale de a obtine o cantitate cat mai mare de luteina, adica...
Specialistii au descoperit, printr-un nou studiu publicat in ”Diabetologia”, ca varstnicii care traiesc intr-o comunitate si care sufera de diabet zaharat de tip 2 experimenteaza si o scadere a...
Specialistii de la Universitatea Birmingham si de la Universitatea Loughborough au descoperit, printr-un nou studiu, ca exista cateva sfaturi simple care ii ajuta pe oameni sa reduca consumul...
Specialistii au descoperit, printr-un nou studiu, ca fructele si alte alimene care contin fructoza nu au un efect daunator asupra nivelului de glucoza din sange, spre deosebire de bauturile dulci,...
Specialistii au descoperit, printr-un nou studiu publicat in revista ”American Academy of Neurology”, ca barbatii care consuma verdeturi, portocale, legume rosii si fructe de padure au un risc mai...
Specialistii de la Universitatea Guelph au descoperit, printr-un nou studiu, adolescentii si tinerii care iau masa in familie, indiferent de rutina lor zilnica, de cat de uniti sunt, de comunicare...
Oamenii care aleg sa urmeze o dieta cu continut scazut de gluten si cu continut ridict de fibre raporteaza un disconfort mai mic intestinal si o senzatie scazuta de balonare, lucru datorat de...

Pagini