Care este cel mai important lucru de care depinde prosperitatea dvs. si a angajatilor? Ce ne dorim cu totii, pentru noi si pentru angajatii nostri, astfel incat sa ne mentinem in forma pentru o perioada cat mai lunga de timp? Raspunsul la aceste intrebari este unul simplu: sanatate. De aceasta depinde nu doar fericirea personala, ci si profesionala. Vrem sa ne mentinem angajatii in siguranta, dar din pacate pot aparea oricand probleme si situatii neprevazute. De aceea trebuie sa ne asiguram ca suntem pregatiti sa le depasim!

Pentru aceasta, MedLife a creat pentru compania dumneavoastra divizia de asigurari medicale  - AsiLife, avand produse dedicate clientilor corporatisti - AsiLife Silver si AsiLife Gold.

Asigurarile AsiLife Silver si AsiLife Gold

Se adreseaza clientilor corporatisti care investesc in siguranta angajatilor, oferindu-le acestora beneficiul de a avea o asigurare de sanatate privata. Ambele pachete de asigurari, AsiLife Silver si AsiLife Gold, ofera o serie de avantaje si servicii cu acoperire 24 de ore din 24, oriunde in lume, care pot fi adaptate si personalizate conform nevoilor fiecaruia.

Asigurarile AsiLife Silver si Gold se incheie pe o perioada de un an, in beneficiul persoanelor cu varsta minima de 18 ani si maxim de 65 de ani, angajati ai companiei care contracteaza asigurarea. Membrii familiei asiguratului pot accesa aceleasi servicii, la pretul negociat de companie.

Cititi mai mult