Publicat la: 
12/09/2012

Dr. Michel Odent, obstetricianul cunoscut in intreaga lume pentru ideile sale in ceea ce privestea nasterea cat mai putin traumatizanta, revine la Bucuresti la invitatia companiei MedLife.

Evenimentul de la Bucureşti va avea doua componente: seminariile de pregătire doula (persoană specializată care oferă viitoarei mămici sprijin psihologic şi fizic, fără a se implica în actul medical), care vor dura 3 zile şi 1 zi de conferinţă în care dr. Michel Odent se va întâlni cu mamicile din România şi le va vorbi despre cum se poate naşte cât mai puţin traumatizant, care sunt consecinţele tipului de naştere ales pentru mamă şi copil, cum se explică un anumit comportament al femeii în timpul naşterii, care sunt rezultatele ultimelor cercetări din domeniul sănătaţii primare şi alte subiecte la fel de captivante.

Toate detaliile despre eveniment  si posibilitatile de inscriere se regasesc pe site-ul www.michelodent.ro.

Evenimentul este organizat de MedLife alaturi de Leaganul Vietii si Asociatia pentru Nastere Naturala si Alaptare, cu sprijinul Chicco si in parteneriat cu Alpha Bank, Apa Nova, Avon Baby, Dorna si Stem Sure.

Taguri Medlife: 

Alte articoleVezi toate articolele

Irina Popescu, presedintele Asociatiei pentru Nastere Naturala si Alaptare, unul dintre organizatorii evenimentului stiintific international cu dr. Michel Odent ce va avea loc in perioada 28...
MedLife, cel mai mare operator de servcii medicale private, isi propune sa informeze femeile din Romania in ceea ce priveste nasterea naturala si care sunt optiunile pentru a avea parte de o...