Toate farmaciile PharmaLife Med au incheiat contract Casa de Asigurari de Sanatate si elibereaza medicamente in regim compensat si gratuit.

Clientii beneficieaza de reduceri pentru produse din reteaua farmaciilor PharmaLife Med (pe baza cardului MedLife 5% sau pe baza retetei eliberata de medicul Medlife 7% – reducerile nu se cumuleaza).

Clientii Pharmalife Med beneficiaza de discount-uri si produse cadou la achzitia unei game variate de produse dermatocosmetice, cosmetice, suplimente alimentare, promotii saptamanale, lunare si sezoniere. In lunile de sarbatoare, pacientii se pot bucura de multe momente placute si surprize in locatiile Pharmalife Med (poze cu mascote, baloane, cadouri atat pentru cei mici, cat si pentru adulti).

In „Oraselul copiilor Medlife” avem grija de tine si de bebe printr-un carnetel „magic” pe care il primeste fiecare mamica la nastere! Pharmalife Med a creat pentru mamica si copil o lista completa (trusou bebe/ mama&copil/ ingrijire bebe/ alimentatie artificiala) cu produsele necesare, pachete pe care clientii le pot achizitiona din toate farmaciile Pharmalife Med cu reduceri cuprinse intre 10% si 15%.

Clientii cu program flexibil beneficiaza de reduceri in locatiile Pharmalife Med, in regim „Happy Hour” (farmacistii sunt la dispozitia clientului cu informatii profesioniste si sfaturi).

Angajatii Pharmalife Med sunt empatici cu nevoile si dorintele clientilor nostri si au o grija permanenta de a veni in intampinarea lor cu produse de cea mai buna calitate, diversitate si produse deficitare (sensibile).