better me
logo better me

 

Centru disponibil în București, Cluj, Timișoara

 

Despre BetterMe. Medicina Stilului de Viață

Azi este prima zi din restul vieții tale, un nou început pe care poți să îl trăiești exact cum îți dorești!

Îți dorești să dormi mai mult? Să mănânci mai puțin, mai atent, mai sănătos? Să găsești timp să mergi la sală sau măcar să alergi în parc? Să nu te superi din lucruri mărunte, ci să vezi mai degrabă partea plină a paharului? Pe scurt, îți dorești să ai mai multă grijă de tine și de sănătatea ta? Partea bună este că oricând poate fi startul unui nou început. Așa că îți propunem să te gândești la fiecare zi ca la prima zi din restul vieții tale!

De cele mai multe ori, uităm cât de important este să avem grijă de sănătatea și de corpul nostru. Însă să avem grijă de sănătatea noastră este o muncă de zi cu zi, care dă rezultate remarcabile cu cât înțelegem mai repede că nu avem timp să nu avem grijă de noi.

BetterMe. Medicina Stilului de Viață este un program personalizat care te ajută să devii un Tu mai bun. Mai calm, mai bine odihnit, mai fit, mai vesel, mai fericit. Mai sănătos.

Specialiștii BetterMe identifică problemele de sănătate cu care te confrunți, analizează rutinele și obiceiurile tale, dar abordează și sănătatea emoțională, apoi creează un plan personalizat în funcție de nevoile tale.

De ce e BetterMe potrivit pentru tine?

Pentru că în puținul timp liber pe care îl ai nu reușești să te organizezi, să prioritizezi și să îți structurezi programul, astfel încât să ai grijă, mai bine, de tine.

Ai luat în greutate în ultimul an, ai stări de neliniște care nu te lasă să te odihnești?

"Când știi ce ai, știi ce ai de făcut." este motto-ul nostru și gândul din spatele BetterMe. Medicina Stilului de Viață care oferă soluții integrate la problemele de sănătate.

Echipa multidisciplinară a Centrului de Medicina Stilului de Viață MedLife va evalua, trata și monitoriza problemele tale de sănătate, oferind soluții integrate și personalizate de prevenție, întreținere și tratament, aplicat pe șase paliere:

icon nutritie
Nutriție
icon psihologie
Psihologie
icon somnologie
Somnologie
icon abuz de substanțe
Abuz de substanțe
icon activitate fizică
Activitate fizică
icon mindfulness
Mindfulness

În Centrul de Medicină a Stilului de Viață beneficiezi și de terapia medicală nutrițională – recomandări nutriționale specifice, adaptate fiecărei suferințe în parte, care sunt detaliate prin colaborarea medic – nutriționist – dietetician. Mai exact, este creat pentru tine un plan nutrițional flexibil și personalizat.

Psihoterapia prin Focusing oferă o cale de auto-cunoștere și regăsire a dialogului cu modul în care semnificațiile anumitor situații sau evenimente sunt trăite pe de-a-ntregul de corpul nostru. Focusingul este o abordare utilă pentru rezolvarea problemelor personale punctual, pentru luarea deciziilor, dezvoltarea sinelui și în lucrul psihoterapeutic. Poate ajuta la dezvoltarea unei relații mai profunde cu propria persoană, la descoperirea resurselor interne și la obținerea unei mai bune înțelegeri și acceptări de sine.

BetterMe. Medicina Stilului de Viață este un program creat de MedLife împreună cu Dr. Anca Hâncu, unic în România, care te ajută să găsești cele mai bune soluții pentru a deveni o prioritate. Dacă ai probleme cu somnul sau cu greutatea, ai dureri de spate sau stări de anxietate, baza rezolvării este timpul. Mai exact, lipsa lui.

Servicii BetterMe

Consultație*
Medicina Stilului de Viață și Nutriție

365 lei

Plan nutrițional personalizat

120 lei

Calorimetrie

380 lei

Evaluarea compoziției corpului prin bioempedanță

105 lei

* Consultația include evaluarea compoziției corpului prin bioempedanță și plan nutrițional personalizat gratuite.

Pachete BetterMe

Cu gândul la nevoile tale, echipa noastră multidisciplinară a creat 4 tipuri de pachete care adresează, personalizat, problemele de sănătate care îți dau bătăi de cap.

Pentru alegerea pachetului potrivit nevoilor tale este necesară o consultație cu Dr. Anca Hâncu, medic acreditat european în Medicina Stilului de Viață, care îți evaluează statusul nutrițional, nivelul de activitate fizică, somnul, starea de stres și eventuale patologii.

Alege unul din pachetele de mai jos:

530 lei
UNIC
1 consultație inițială 1 plan nutrițional personalizat pentru 7 zile 1 plan nutrițional general Evaluarea compoziției corpului prin bioimpedanță
1310 lei
FAST
1 consultație inițială 3 consultații monitorizare 4 evaluări ale compoziției corpului prin bioimpedanță 4 planuri nutriționale personalizate pentru 7 zile Acces în aplicația de nutriție interactivă a MedLife

NOU

1750 lei
BASIC
1 consultație inițială 5 consultații monitorizare 6 evaluări ale compoziției corpului prin bioimpedanță 6 planuri nutriționale personalizate pentru 7 zile Acces în aplicația de nutriție interactivă a MedLife
2330 lei
OPTIM
1 consultație inițială 7 consultații monitorizare 8 evaluări ale compoziției corpului prin bioimpedanță 8 planuri nutriționale personalizate pentru 7 zile Acces în aplicația de nutriție interactivă a MedLife

Fiecare pachet este construit pe baza istoricului tău medical și al rezultatului consultației inițiale, fiind personalizat și flexibil, în funcție de profilul și nevoile tale.

Ai făcut pasul, medicul ți-a recomandat pachetul potrivit, dar ce faci mai departe?

Cine se ocupă de atacurile de panică sau unde găsești un antrenor care să-ți susțină planul de a da jos kilogramele în plus?

E simplu! Centrul de Medicina Stilului de Viață face parte din Sistemul Medical MedLife, care a creat cea mai mare platformă de diagnostic și tratament din România, deservită de mii de medici în sute de clinici și laboratoare din țară.

fructe si legume proaspete

Obiceiuri sănătoase

Care sunt cele mai folositoare obiceiuri pentru o viață sănătoasă?
Dar cele mai puțin benefice?

femeie in bucatarie gatind alimente sanatoase

Pastile video cu Dr. Anca Hâncu

Peste 60% dintre bolile cronice sunt generate de stilul de viață incorect. Împreună cu Dr. Anca Hâncu, poți afla tips and tricks pentru un stil de viață echilibrat.

Solicită o programare

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.