Publicat la: 
6/12/2016

Cand este necesara artroscopia de sold si de umar, cum se efectueaza interventia, ce presupune perioada de recuperare si care sunt avantajele acestei proceduri? Dr. Ion Bogdan Codorean, medic primar ortopedie-traumatologie, a discutat online cu cititorii.

Dr. Ion Bogdan Codorean este medic primar ortopedie-traumatologie in cadrul Spitalului de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife. Intra pe pagina online pentru programari.

Anual, dr. Ion Bogdan Codorean realizeaza sute de interventii chirurgicale menite sa redea pacientilor mobilitatea osteo-articulara: reconstructii de ligament, meniscectomii, osteosinteze, artroscopii, osteotomii, implanturi.

Adreseaza-i o intrebare medicului in formularul de comentarii de mai jos.

Adaugă comentariu nou

Alte articoleVezi toate articolele

Femeile care decid sa faca copii la o varsta inaintata pot trai mai mult, cel putin asa sugereaza un studiu efectuat de cercetatorii de la Universitatea din Coimbra, Portugalia. Acest lucru este...
În condițiile societății actuale, când copiii sunt tentați să încerce gustările nesănătoase, de tip fast-food, bogate în grăsimi, sau nenumăratele tipuri de dulciuri rafinate, când distracția pentru...