cariere MedLife

Cresterea sustinuta a numarului de pacienti a impulsionat ritmul de extindere al unitatilor noastre medicale in Bucuresti si in tara. In prezent, ne desfasuram activitatea in 9 Hyperclinici MedLife, 5 dintre acestea fiind localizate in Bucuresti (Piata Unirii, Grivita, Drumul Taberei, Baneasa si Titan), 6 spitale (3 in Bucuresti si 3 in tara), 8 laboratoare de analize, avand planificat, pentru urmatorii ani, un nou program de dezvoltare accelerata.

In cei 18 ani de activitate, am devenit o familie cu aproximativ 2.400 de membri si suntem mandri de performantele noastre.

Reteta succesului nostru este mediul organizational. Suntem compania in care pasiunea, creativitatea si perseverenta te conduc spre performanta. Iti oferim un mediu provocator si dinamic in care te poti dezvolta alaturi de echipe de succes si unde tu stabilesti masura impactului pe care il poti avea!

Accepta provocarea de a face diferenta impreuna!

Depune CV-ul tau aici

Pentru ca suntem o companie aflata in dezvoltare continua, avem nevoie de persoane motivate si determinate, capabile sa lucreze intr-un mediu dinamic. Daca ai incredere in tine si crezi in performanta, te invitam alaturi de noi ca sa faurim impreuna viitorul MedLife.

 

Contact:

Bucuresti: cariere@medlife.ro
Timisoara: Anca Tomut - atomut@medlife.ro
Brasov: Teodora Stroe- tstroe@medlife.ro
Cluj: Lenuta Mariana Calugar - lcalugar@medlife.ro

Posturi Disponibile: