Mesaj de eroare

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls în _menu_load_objects() (linia 579 din /home/medlifes/public_html/cariere/includes/menu.inc).

Termeni si conditii de recrutare MedLife

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESARA CITIREA SI ACCEPTAREA IN TOTALITATE A ACESTOR TERMENI SI CONDITII. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE ACCEPTAREA INTEGRALA A ACESTOR TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.medlife.ro/cariere.

Continutul website-lui www.medlife.ro/cariere este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate MedLife. Toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al MedLife. Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului.

Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea materialelor specifice disponibile in acest sens. Fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor in scopuri comerciale este interzisa.

Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la office@medlife.ro.

Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a transmite alte informatii despre serviciile institutiei noastre.

MedLife se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

Acest site utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru.

Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului de catre MedLife au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor sale.

 

NOTIFICARE  PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Subscrisa, Medlife SA având local sediul entității legale în Bucuresti, Calea Griviței nr. 365, Sectorul 1,  înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/3709/1996, avand cod de identificare fiscală 8422035, reprezentată legal prin Director General Marcu Mihail,

VĂ INFORMĂM că, în scopul strict al serviciilor de selecție și recrutare, am obținut informațiile oferite de C.V.-ul Dvs. din surse precum: recomandări, site-uri de socializare, aplicații directe pe site-uri specializate de job-uri inclusiv la anunțuri de recrutare ale Medlife SA, în conformitate cu prevederile legale în materie de prelucrare a datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Rolul prezentei informări este de a explica modul în care datele Dvs. personale sunt utilizate și scopul în care acestea pot fi folosite. Vă rugăm să citiți cu atenție prezenta Notificare.

Asigurarea confidențialității este o componenta principală a activității noastre, iar pentru a îndeplini scopul (de selecție și recrutare personal) trebuie să înregistrăm, să păstrăm și să utilizăm informațiile și datele cu caracter personal pe care le-ați oferit în CV, acestea devenind în acest mod accesibile Medlife SA.  Vă informăm că respectăm și am pus în aplicare toate mecanismele de garantare a drepturilor Dvs. prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (denumit in continuare “Regulamentul”).

Scopurile prelucrării

Medlife SA prelucrează datele cu caracter personal în scopul selecției și recrutării Dvs. pentru posturile vacante din cadrul companiei. În același scop vom utiliza și datele terților oferite de Dvs., respectiv numele, numărul de telefon și adresa de e-mail ale persoanelor recomandate doar pentru contactarea acestora în vederea unei discuții de obținere a unor referințe privind experiența profesională. Vă asigurăm că vom obține în prealabil acceptul Dvs. in scris, înainte de a vă prezenta o oportunitate de cariera anume, astfel că datele Dvs. pot fi procesate intern pentru scopurile Medlife SA, în interesul legitim al ocuparii posturilor vacante in compania noastra.

Vă putem contacta prin mesaje, e-mail, pe telefonul mobil, prin înștiințări privind posturi vacante publicate pe site-ul nostru, inclusiv prin mesaje SMS.

Temeiul prelucrarii

Interesul legitim constă în derularea activității noastre specifice, selecția și recrutarea/plasarea forței de muncă conform prevederilor legale în vigoare, prelucrarea referindu-se la date cu caracter personal care sunt făcute publice în mod manifest de Dvs. fie prin postare profil pe site-uri de specialitate /rețele de socializare sau recomandări de la /de terți pentru verificarea integrității și conformității persoanelor vizate. În acest sens precizăm că solicitarea Dvs. pe site-ul nostru sau prin transmiterea CV-ului pe e-mailul nostru ori pe alte site-uri cu profil de recrutare, inclusiv prin asteptările Dvs.  rezonabile ca CV-ul să vă fie vizualizat de potențiali angajatori, justifică prelucrarea datelor Dvs. personale.  Protejarea intereselor, drepturilor și libertăților candidaților constituie o maximă prioriate pentru noi.

Categoriile de destinatari

Pentru îndeplinirea activității de recrutare, Medlife comunică aceste date către toti actorii implicati in procesul de recrutare (Responsabilul de recrutare, Managerul de recrutare, Directorul Resurse Umane, Managerii pozitiilor vacante, Responsabilul administrare personal).  Transmiterea datelor se face în funcție de situații concrete, limitat la obiectivul prelucrării și asigurându-ne cu privire la respectarea cerințelor Regulamentului.

Categoriile de date prelucrate

Datele care se utilizează de regula in C.V. (nume si prenume, date de contact – telefon, e-mail, adresa, data de naștere, varsta, nationalitate, stare civilă, calificări profesionale – diplome, studii, certificari, limbi străine cunoscute, descrierea experienței profesionale cu exemple, caracteristici de personalitate, pasiuni, hobby-uri, poza pe care o oferiți, recomandări - rezultatul unor verificări de referinte telefonice / email, rezultate la teste, fise de evaluare interviu), toate fiind informații care se pot sumariza in scris. 

Durata stocării datelor 

Datele Dvs. personale vor fi stocate pe o perioada de 3 (trei) ani de la data colectarii CV-ului, tinând cont că utilizam datele din C.V.-ul Dvs. nu numai pentru un job anume, ci funcție de discuțiile ce le vom purta ulterior punctual cu Dvs. și pentru o multitudine de oportunități de joburi care pot apărea în decursul acestei perioade, dat fiind că promovăm egalitatea de șanse.

Transferul de date

În cazul în care vom transfera datele Dvs. în afara spatiului European sau a altor țări considerate de Uniunea European că pot oferi un nivel adecvat  de protectie a datelor personale sau a altor garanții adecvate, vă vom informa în prealabil cu privire la transfer, inclusiv asupra posibilelor riscuri pe care un astfel de transfer le poate implica  pentru Dvs. si vă vom cere acordul. În toate situațiile ne bazăm pe mecanisme legale pentru transferul legal a datelor peste graniță.

DREPTURILE TALE

  • dreptul de acces la datele personale care vă privesc;
  • dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea atunci cand datele sunt inexacte sau incomplete;
  • dreptul de a solicita stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), in sensul adresarii unei solicitari catre Medlife SA, pentru stergerea evidentelor datelor personale;
  • dreptul de a solicita restricționarea prelucrării în anumite circumstanțe;
  • dreptul la portabilitatea datelor, în sensul transferului datelor personale către un alt operator de date personale desemnat de tine;
  • dreptul de a fi notificat de către noi în caz de încălcări privind securitatea datelor.
  • dreptul de a te opune oricând prelucrării;
  • dreptul de a depune o plângere la noi și/sau la autoritatea competenta privind protecția datelor;

Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, vă puțeți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, transmisă către noi prin e-mail la adresa de e-mail de mai jos sau prin posta la adresa de mai jos. Dacă unele din datele Dvs. sunt incorecte, vă rugam sa ne informați cât mai curand posibil. În cazul în care intervin actualizări ale datelor transmise, consimțământul rămâne în vigoare până la notificarea Medlife SA în sens contrar din partea Dvs. Aveți dreptul de a obiecta si exprima dorința Dvs. de excludere voluntară („opt-out”) printr-o simplă notificare, la adresa de email de mai jos.

Ne puteți contacta prin email la adresa: cariere@medlife.ro