Publicat la: 
3/06/2016

Un studiu realizat recent arata ca este recomandat ca persoanele care sufera de acnee sa bea in fiecare dimineata doua cesti de ceai de menta, scrie 20minutes.ch, citat de Agerpres. Care sunt beneficiile mentei?

Menta are numeroase beneficii, fiind tonifianta si favorizand digestia. Potrivit dermatologului american Carl Thornfeldt, care a desfasurat o cercetare pe persoane afectate serios de aceasta boala a pielii, "menta verde permite tratarea multor probleme ale pielii. Este un anti-inflamator foarte puternic", sustine el.

Pana sa ajunga la aceasta concluzie, le-a recomandat pacientilor sai sa bea cate doua cesti de ceai de menta in fiecare dimineata, timp de o luna. Dermatologul a observat imediat rezultatul: acneea a scazut cu circa 25%. Dupa trei luni, procentul a fost de 51%. Prin urmare, Carl Thornfeldt recomanda ceaiul de menta ca o solutie la indemana si naturala pentru ingrijirea fetei.

A.C.

Adaugă comentariu nou

Alte articoleVezi toate articolele

Colecistectomie / Foto: Captura YouTube Litiaza biliara este o afectiune destul de frecventa, ce consta in prezenta calculilor in vezica biliara. Din pacate, nu putem face nimic pentru a evita...
Stimularea intelectuala cu ajutorul jocurilor video pe computer ar putea avea efecte benefice pentru anumite persoane in varsta care sufera de depresie severa si ar putea fi mai eficienta decat...