1/3
Chirurgie robotică da Vinci Xi
Chirurgie robotica da Vinci X la Spitalul MedLife Polisano
Chirurgie robotica da Vinci X la Spitalul MedLife Humanitas

Descoperă viitorul în medicină cu chirurgia robotică da Vinci Xi disponibilă în MedLife

Tehnologia avansată și precizia incredibilă a acestui sistem revoluționar permit chirurgilor să efectueze intervenții complexe cu o precizie uluitoare la nivel microscopic ceea ce permite intervenții mai precise și o recuperare mai rapidă a pacienților.

Chirurgia robotică da Vinci X disponibilă în MedLife Polisano

Chirurgie robotică da Vinci X disponibilă la MedLife Polisano, chirurgie minim invazivă care oferă multiple avantaje pentru pacienți.

Chirurgia robotică da Vinci X disponibilă în MedLife Humanitas

Chirurgie robotică da Vinci X disponibilă la MedLife Humanitas, chirurgie minim invazivă care oferă multiple avantaje pentru pacienți.

Despre Chirurgia Robotică da Vinci

Life Memorial Hospital este dotat cu cea mai nouă tehnologie de chirurgie robotică disponibilă în acest moment pe piața medicală internațională: sistemul de chirurgie robotică da Vinci Xi.

Cu ajutorul robotului da Vinci Xi se poate efectua o gamă extinsă de intervenții chirurgicale minim invazive pentru afecțiuni ginecologice, urologice, digestive, toracice, bariatrice și ale peretelui abdominal.

Printre beneficiile chirurgiei robotice se numără o mai mare precizie a intervențiilor chirurgicale, posibilitatea medicilor de a rezolva cazuri foarte complexe în siguranță, uneori imposibil de rezolvat prin chirurgie clasică sau laparoscopie convențională, cu mai puține complicații și cu rezultate mult mai bune pentru pacient.

În cadrul spitalelor MedLife Polisano și MedLife Humanitas este disponibil sistemul robotic da Vinci X. Cu ajutorul robotului da Vinci X, pacienții vor putea beneficia în premieră și în Sibiu de intervenții complexe pentru tratarea unui spectru larg de afecțiuni. Echipele chirurgicale MedLife Polisano și MedLife Humanitas care vor utiliza noul sistem da Vinci X, vor putea efectua intervenții complexe, acoperind mai multe specialități: chirurgie generală, chirurgie oncologică, chirurgie ginecologică și chirurgie urologică.

Intervențiile realizate prin abord robotic oferă numeroase beneficii pacienților, de la reducerea riscului de complicații intra și postoperatorii, minimizarea durerilor și până la recuperarea extrem de rapidă.

Despre robotul da Vinci

Sistemul robotic da Vinci este o îmbinare între tehnica laparoscopică convențională și tehnologia robotică de înaltă precizie. Acest sistem complex dispune de o tehnologie specială care aplanează orice tremur al mâinilor chirurgului atunci când ghidează instrumentele chirurgicale ale robotului.

Chirurgul comandă brațele robotice de la o consolă aflată în imediata apropiere a mesei de operații.

De asemenea, consola are un ecran pe care medicul chirurg poate vedea 3D fiecare structură a organismului uman, mărită chiar și de 10 ori.

robot chirurgie robotica

O extensie a chirurgului, indicațiile medicului operator fiind transpuse în timp real în mișcări de finețe și precizie uimitoare, prin 4 brațe multiarticulate, cu grade de libertate a mișcărilor mult superioare mâinii umane.

brat robot chirurgie robotica

Acest robot de ultimă generație oferă un plus de siguranță intervențiilor chirurgicale, precum și multiple avantaje, atât pentru pacient cât și pentru medic.

Robotul da Vinci este utilizat în intervenții din sfera mai multor specialități medicale

icon urologie
Urologie

Ideal pentru intervențiile urologice complexe (tumori ale prostatei, tumori renale, vezicale, malformații, adenoame), care necesită o rigurozitate specială.

icon chirurgia peretelui abdominal
Chirurgia peretelui abdominal

Tratamentul chirurgical robotic al eventrațiilor complexe dar și al celorlate tipuri de hernii abdominale oferă rezultate optime, prin restabilirea funcționalității peretelui abdominal.

icon ginecologie
Ginecologie

Cancer de uter, cancer de ovare, endometrioză sau alte tipuri de cancer genital.

icon oncologie
Oncologie

Sistemul Da Vinci este folosit în tratamentul a numeroase afecțiuni oncologice oferind beneficii semnificative, inclusiv precizie chirurgicală crescută, minimizarea daunelor tisulare sănătoase și recuperări mai rapide pentru pacienți.

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.