Publicat la: 
10/09/2018

Colonoscopii si endoscopii cu sedare profunda in  Centrul Medical MedLife Ramnicu Valcea

Medici gastroenterologi in colaborare cu medici anestezisti realizeaza colonoscopii si endoscopii digestive in cadrul Centrului Medical MedLife Ramnicu Valcea.

Pentru confortul pacientului aceste proceduri se pot efectua cu sedare profunda.Medicul anestezist monteaza o branula intravenoasa prin care pacientului i se va introduce substanta cu efect sedativ, iar pacientul nu va simti niciun fel de disconfort pe tot parcursul procedurii.

Colonoscopia este tehnica imagistica de explorare si tratament a tractului digestiv inferior si se realizeaza cu un endoscop format dintr-un tub subtire si flexibil, dotat cu o camera video si o sursa luminoasa la unul din capete. Cu ajutorul camerei video se capteaza imagini care se transmit pe un monitor.

Pentru detalii si programari, apelati: 0250744456

Centrul Medical MedLife Ramnicu Valcea

Adresa: Strada Nicolae Epure, Nr.15

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Luni, 24 dec: închis Luni, 31 dec: închis   Spital MedLife Genesys Luni, 24 dec: non stop Luni, 31 dec: non stop   ANIMA Hyperclinica MedLife Genesys Luni, 24 dec...
ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Vineri, 30 noiembrie – închis Sâmbătă, 1 Decembrie – închis   Spital MedLife Genesys Vineri, 30 noiembrie – normal Sâmbătă, 1 Decembrie – normal   BRAȘOV...