Publicat la: 
12/06/2017

MedLife a organizat în perioada 3-4 iunie 2017 a treia ediţie a Conferinței Naționale MedLife, în cadrul căreia medicii au avut ocazia să prezinte cele mai complexe cazuri medicale rezolvate în ultimul an. ''Toate palierele în care acţionează MedLife şi o face până la nivel de performanţă au fost prezente'', a declarat dr. Mihai Vârciu, medic primar endocrinologie, director medical MedLife Brașov.

Dr. Mihai Vârciu: Este a III-a ediţie a Conferinţei Naţionale MedLife. Devine o tradiţie şi ne bucură asta. Medicii care sunt parte integrantă a MedLife, medici colaboratori ai MedLife au ocazia să comunice unii cu alţii, să-şi comunice rezultatele. Anul acesta evenimentul a fost sub egida problematicii cazului medical complex abordat în sistemul privat, cu toate riscurile pe care le aduce pentru pacient, pentru instituţie, pentru corpul medical, dar şi siguranţa pe care ne-am propus să o oferim pentru rezolvarea acestui tip de caz.

Au fost prezente lucrări din domeniul laboratorului clinic, anatomiei patologice şi prezentări de cazuri complexe medico-chirurgicale, mai mult de natură oncologică şi apoi ateliere pe grupuri de specialităţi.

Conferința, intitulată „Abordarea cazului medical complex în cadrul MedLife: de la vulnerabilitate şi riscuri la siguranţa pacientului, a corpului medical şi a instituţiei”, s-a adresat specialiștilor MedLife din București și din țară și a avut loc în perioada 3-4 iunie 2017, la Poiana Braşov.

Evenimentul a fost acreditat de Colegiul Medicilor din România cu credite EMC

Adaugă comentariu nou

Alte articoleVezi toate articolele

Pe langa sampon, balsam si masti de par, incercati sa aveti griija de sanatatea parului optand pentru o dieta sanatoasa. Iata care sunt alimentele care stimuleaza cresterea sanatoasa a parului,...
O rutina de culcare poate parea necesara doar pentru copii, dar un program stabil seara va poate imbunatati considerabil somnul si are numeroase beneficii pentru sanatate.  Specialistii avertizeaza...