Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife Bucuresti

Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife este primul spital privat din Romania care are capacitate completa de diagnostic si tratament al afectiunilor locomotorii.
Acesta este organizat dupa standarde europene, din punct de vedere al protocoalelor medicale, confortului si echiparii, oferind solutii integrate de tratament, dar si un spatiu placut, in care pacientul sa se simta confortabil, increzator si sa aiba parte de o recuperare rapida, in cele mai bune conditii.
Profesionalismul, amabilitatea si dedicarea personalului medical principal si auxiliar, vin sa completeze gama de servicii oferite. Avem deschiderea si rabdarea sa ascultam pacientul, sa ii oferim toate informatiile legate de afectiunile cu care se confrunta, sa explicam consecintele si impactul acestora asupra vietii lor, si oferim tratamente personalizate, care sa raspunda nevoilor lor.
Orice interventie efectuata in cadrul spitalului nostru este adaptata tipului de afectiune, modului si obiceiurilor de viata a pacientului. Folosim cele mai bune implanturi si materiale, adaptate fiecarui caz specific.
Oferim consultatii si tratamente in ambulator, imagistica si radiologie, precum si o gama larga de interventii chirurgicale. Ne diferentiem prin serviciile integrate oferite intr-un singur loc, consultanta internationala prin colaborarea cu medici din afara tarii pe diverse interventii, camera de primiri urgente si bloc operator dedicat interventiilor ortopedice.
Va asteptam sa faceti cunostinta cu specialistii nostri, in cadrul primului Spital Privat de Ortopedie si Chirurgie Plastica din Romania!
Informatii privind drepturile si obligatiile pacientilor:
Conditiile de internare/externare in Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife

Adresa: 
Bulevardul Ferdinand 98 -100
Telefon Programare: 
021 9646
021 6421273
Program Centru: 

Program ambulator spital:
Luni-Vineri: 08:00 - 22:00
Sambata - Duminica: 09:00-22:00

Program recoltare probe analize medicale:

Luni - Vineri: 07:00-13:30
* In cadrul Spitalului de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife nu se recolteaza probe pentru examenul parazitologic - picatura groasa, hemocultura, spermograma, frotiu sange periferic.

Galerie Foto Spitalul de Ortopedie Medlife Bucuresti

Promotii

Uneori e greu să te miști în voie, uneori ți-e teamă de fiecare pas pe care îl ai de făcut, dar lucrurile nu trebuie să rămână așa. La Spitalul de...
Chirurgie estetica si reparatorie
Ortopedie, Ortopedie Traumatologie
Chirurgie estetica si reparatorie
Ortopedie Traumatologie

Pages