Spitalul MedLife Titan

Noul spital este rezultatul unei investiții de 1,4 milioane de euro și oferă pacienților servicii medicale multidisciplinare și investigații în regim de spitalizare de zi, în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate, pacienții având posibilitatea de a accesa serviciile oferite în cadrul spitalului pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Spitalul se întinde pe trei niveluri, respectiv pe o suprafață de 1.800 metri pătrați. Acesta dispune, în prezent, de 31 de paturi, distribuite pe o secție medicală, unde vor fi evaluate cazuri de medicină internă, gastroenterologie, pneumologie, oncologie, cardiologie și o secție de chirurgie de zi, unde pacienții vor beneficia de intervenții de chirurgie generală, chirurgie plastică, ginecologie și urologie, în condiții de spitalizare deosebite. Spitalul dispune de un bloc operator cu o sală de operație unde se poate efectua orice tip de intervenție chirurgicală, secție de anestezie și terapie intensivă, dotată cu aparatură performantă, precum și echipamente de laborator necesare pentru analizele de urgență.

Printre echipamentele care se găsesc în dotarea spitalului, se numără: litotritor Storz (aparat folosit în intervențiile urologice, prin care se realizează tratamentul modern al calculilor renali, de care pacienții pot beneficia la Spitalul Titan ca serviciu în contract cu CASMB); electrocauter Erbe de înaltă frecvență, pentru electrochirurgie medie monopolară și bipolară; linie endoscopică Olympus și toate accesoriile aferente unor proceduri complexe endoscopice, fibroscop Storz pentru investigațiile ORL.

Adresa: 
Str. Liviu Rebreanu, nr.8, Bucuresti
Telefon Programare: 
0749 999 025
Program Centru: 

Luni –Vineri: 07:00-21:00

Sambata: 07:00-15:00

Galerie Foto Spitalul Spitalul Titan

Promotii

Chirurgie generala
Medicina interna, Nefrologie Medicina interna

Pages