Hyperclinica MedLife Grivita

Hyperclinica MedLife Grivita este prima unitate medicala prin intermediul careia MedLife a lansat conceptul de hyperclinica ce imbina serviciile medicale integrate cu profesionalismul si experienta specialistilor.
In cadrul clinicii Grivita puteti beneficia de toate analizele medicale (inclusiv analize de genetica si anatomie patologica), de consultatii in peste 55 de specialitati si subspecialitati medicale, precum si de servicii complete de imagistica (radiologie, tomografie, mamografie si ecografie 2D, 3D, 4D si 4D E8.)
In beneficiul clientilor nostri aducem tehnologia de ultima ora si experienta celor mai buni specialisti, acestia fiind instruiti continuu in ceea ce priveste cele mai moderne tratamente si proceduri de investigatie.
Peste 1.000 de persoane trec zilnic pragul Hyperclinicii MedLife Grivita pentru ca au incredere ca vor fi tratate cu profesionalism si atentie.
Pentru toti cei care apeleaza la serviciile noastre, asiguram standardele unui sistem medical de nivel European.

Adresa: 
Calea Grivitei, Nr. 365
Telefon Programare: 
021 9646
021 4084000
Program Centru: 

Luni- Vineri: 07:00 – 21:00

Hyperclinica MedLife Grivita

Promotii

Mii de femei din Romania se confrunta zilnic cu problemele asociate unui canal vaginal largit si incontinentei urinare. Acum, acestea au o solutie...
Pelinescu Onciul Dimitrie
Amniocenteza, Ecografie 4D E8 Expert, Ginecologie, Obstetrica Ginecologie
Agache Armand
ORL, ORL pediatrie
Albusoiu Liliana
Ecografie 3D, Medicina generala

Pages