Programează-te la control, consultație sau investigație medicală în orice clinică sau spital MedLife și poți efectua GRATUIT un test rapid pentru depistare Sars-CoV-2.

Rezultatul testului se eliberează in 15 minute.

Programează-te

Nu aștepta ca starea ta de sănătate să se agraveze. Vino la control în perioada 7 februarie – 7 martie 2021 și poți efectua GRATUIT un test rapid SARS-CoV-2.
Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Programează-te la control, consultație sau investigație medicală în orice clinică sau spital MedLife

La înregistrarea în recepția unității*, anunță că dorești să beneficiezi de un test GRATUIT SARS-CoV-2

Rezultatul** testului se eliberează în 15 minute

*Testele rapide sunt bazate pe detecția de antigeni, care pun în evidență prezența unor proteine din componentă virusului Sars-CoV-2 (antigene virale) și sunt acceptate în transmiterea datelor către DSP prin ord. 2240/ 30.12.2020.

Testele pot avea avantajul de a fi rapide și indică faza acută a bolii (chiar și în cazul pacienților asimptomatici), dar pot prezența atât rezultate fals pozitive, cât și fals negative.

Pentru certificare, testele pozitive trebuie urmate de un test RT- PCR Sars- coV2.

Rezultatele testelor rapide antigenice (pozitive și negative/ incerte) sunt raportate automat către DSP (Direcției de Sănătate Publică).

**Testele rapide gratuite Sars-Cov-2 se vor efectua doar în ziua programării, cu 15 minute înainte. În funcție de volumul de cereri și capacitatea unității medicale, acestea se pot efectua și după programare, considerându-se însă excepții.

Programare online

Aici puteți să solicitați o programare pentru serviciile noastre de oriunde vă aflați, fără telefon și fără vizită în clinică.
În urma programării online veți fi contactat/contactată în maxim 24h lucrătoare de un operator MedLife pentru a stabili programarea dorită.
Sau direct apelând numărul de Call Center 021.9646.

Încă de la începutul pandemiei, siguranța pacienților care ajung în clinicile MedLife a reprezentat o prioritate pentru noi. Ne-am adaptat rapid contextului și am continuat să dezvoltăm și să îmbunătățim permanent măsurile de protecție și prevenție pentru a putea limita riscul de răspândire a virusului SARS-CoV-2.

Toate clinicile MedLife din București și din țară funcționează în parametri normali, în condiții de maximă siguranță și cu o grijă sporită pentru pacienți, dar și pentru personalul medical. Suntem alături de toți pacienții care au nevoie de investigații clinice și paraclinice, investigații imagistice, analize de laborator sau alte servicii medicale.


13
Spitale MedLife


893
Paturi


21
Hyperclinici


10
Farmacii


33
Laboratoare


200
Puncte recolare


200
Puncte recolare


36.000
Analize/zi


3.000
Medici


2.000
Asistente


Peste 5,5 mil.
Pacienţi unici

MĂSURILE DE SIGURANȚĂ IMPLEMENTATE ÎN TOATE UNITĂȚILE MEDLIFE

Consultațiile medicale se fac doar pe baza de programare.

Accesul în clincile noastre este permis exclusiv cu o programare în prealabil. Punem accent pe respectarea timpilor alocați fiecărei consultații, astfel încât să evităm contactul între pacienți și aglomerația din sălile de așteptare. Totodată, ne bazăm pe înțelegerea și responsabilitatea pacienților de a respecta intervalele orare stabilite.

Triaj epidemiologic prin filtre telefonice și la intrarea în clinici.

Primul filtru se face prin Call Center pentru identificarea pacienților suspecți sau cu risc de infecție COVID-19. Totodată, am introdus declarațiile pe proprie răspundere pe care pacienții trebuie să le completeze înainte de intrarea în clinică și protocolul de verificare a temperaturii corporale a fiecărui pacient.

Pacienții primesc măști de protecție și soluții dezinfectante.

După efectuarea triajului epidemiologic, pacienții primesc măști de protecție de unică folosință și soluții dezinfectante pentru mâini înainte de a intra în cabinetul medical.

Există circuite separate pentru pacienții cu simptomatologie respiratorie.

Dacă la triajul epidemiologic se constată că pacientul prezintă simptomatologie respiratorie sau stare febrilă, acesta este condus printr-un circuit separat către un cabinet dedicat, izolat de ceilalți pacienți, cabinet care se dezinfectează și sterilizează după fiecare consultație.

Personalul medical și auxiliar este echipat corespunzător.

Pentru siguranța lor și a pacienților cu care intră în contact, întregul personal din clinicile MedLife poartă ehipamentele de protecție de unică folosință. Acestea sunt schimbate regulat, la interval de cel mult 4 ore sau ori de câte ori este nevoie.

Accesul aparținătorilor în clinici este restricționat.

Aparținătorii nu pot însoți pacienții la intrarea clinică, cu excepția celor care însoțesc persoane cu handicap sau cu dificultăți de deplasare. În cazul în care pacienții vin însoțiți, aparțînătorii sunt rugați să aștepte în afară clinicii.

Personalul MedLife din clinici este testat periodic pentru COVID-19.

Se efectuează triaj epidemiologic inclusiv pentru personalul medical și de suport la fiecare intrare în tură. În plus, am introdus testarea periodică și sistematică a cadrelor medicale, precum și testarea imediat ce apare simptomatologia specifică infecțiilor respiratorii acute.

Toate spațiile din clinci sunt dezinfectate constant.

Atât cabinetele medicale, cât și spațiile comune din clinicile MedLife sunt curățate, dezinfectate și sterilizate constant, în conformitate cu protocoale transmise de autorități. În plus, am implementat proceduri complexe pentru dezinfecția posibilelor spații contaminate, folosind inclusiv lămpi cu ultraviolete.

Măsurile pentru siguranță pacienților se aplică în toate clinicile MedLife din București, dar și în clinicile noastre din celelalte orașe din țară: Ploiești, Târgoviște, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Slatina, Craiova, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj, Deva, Sibiu, Brașov, Bacău, Piatra Neamț, Iași, Galați, Brăila și Constanța.

Află cum poți detecta prezența anticorpilor antivirus în urma infectării cu SARS CoV-2!

Ramâi informat și află
dacă organismul tău a produs
anticorpi anti SARS-CoV-2!

Află cum poți detecta prezența
anticorpilor antivirus în urma infectării cu SARS CoV-2!

Un demers susținut de