Bine prin Cunoaștere

Medicina, aşa cum o înţelegem noi, este cunoaşterea vieţii de la ştiinţă la emoţii.

Noi, când vorbim despre bine, vorbim despre sănătatea și însănătoșirea ta, despre diagnostic și tratament, dar și despre emoție și empatie.

Să facem România bine e angajamentul nostru de peste 20 de ani.

Și pentru că binele se face cu dedicare, cu responsabilitate pentru descoperirile științifice ale trecutului, dar și cu interes pentru tehnologia viitorului, am întărit acest angajament prin campanii dedicate - Jurământul lui Hipocrate (2014), Marea Școală Românească de Medicină (2016), Medicina de azi se face cu tehnologia de Mâine (2017).

Azi, le aducem împreună. În ochii noștri, binele se face și cu știință, dar și cu grijă și căldură. Să fii specialist nu e de ajuns. Ca medic, trebuie să pui înțelegerea, sentimentele și grija lângă expertiză, experiență și inovație. Medicina, așa cum o înțelegem noi, aduce împreună știința si cunoașterea vieții.

Medicina, aşa cum o înţelegem noi la MedLife,
este cunoaşterea vieţii de la ştiinţă la emoţie.

Vezi interviurile video cu medicii noştri!

Vezi video
#

De ce ne aleg pacienții?

Pentru noi, să faci bine înseamnă să cunoști pacientul cu simptomele, dar și emoțiile lui. Pentru medicii noștri, medicina înseamnă nu doar știință, ci și empatie.

Sănătatea este profesia si pasiunea noastră, iar obiectivul nostru este să îmbunătățim calitatea vieţii fiecărui pacient care ne trece pragul. Mai mult, accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care îl aplicăm: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistică, abonamente corporate.

Tehnologie

Dacă empatia ne ajută să le oferim pacienților sprijinul personal de care aceștia au nevoie, tehnologia ne ajută să vedem mai bine și mai clar modalitățile în care putem vindeca. De aceea, aducem constant echipamente performante pentru evaluări complete, diagnosticări precise și rapide și intervenții actuale.

Medici

Să fii specialist nu e de ajuns. Ca medic, trebuie să fii atent nu doar la analize, diagnostic, tratament, ci și la sentimente, slăbiciuni, la ritmul fiecărei persoane în parte.

Pentru noi, asta înseamnă să fii medic. Și asta înseamnă medicina pentru toți cei 2.500 de medici care fac parte din echipa noastră.

Premii

Poți să cunoști un om cu adevărat atunci când între voi există o încredere reciprocă. Astfel, ne bucurăm cel mai tare că, pentru al șaptelea an, suntem cel mai de încredere operator privat de servicii medicale. Și ne mai bucurăm că eforturile noastre pentru a îndeplini obiective de responsabilitate socială, înțelegerea nevoilor clienților și calitate au fost văzute și apreciate în Studiul Trusted Brands.

Locaţii

Vrem să cunoaștem și să facem bine, un număr cât mai mare de români. De aceea, ne-am extins în toată țara și, în acest moment, suntem fericiți că avem cel mai mare număr de unități medicale proprii: spitale, clinici, hyperclinici, farmacii, laboratoare, puncte de recoltare.


13
Spitale MedLife


893
Paturi


21
Hyperclinici


10
Farmacii


33
Laboratoare


200
Puncte recolare


200
Puncte recolare


36.000
Analize/zi


3.000
Medici


2.000
Asistente


Peste 5,5 mil.
Pacienţi unici

De peste 20 de ani, punem știința lângă empatie, suntem atenți la tine, dar și la inovații și tehnologie și facem tot ce ține de noi pentru sănătatea ta.
Pentru că ne-am luat angajamentul să Facem România Bine.

„Jur să respect moștenirea științei medicale de ieri și de azi și să o îmbunătățesc cu tehnologia de mâine, pentru că tehnologia mă ajută să văd mai bine și mai clar modalitățile prin care pot să vindec.”

Medicina de azi se face
cu tehnologia de mâine