Medicina de azi se face cu tehnologia de mâine

#bineprintehnologie

Investim permanent în cei mai buni specialiști și echipamente performante
pentru o evaluare completă, o diagnosticare precisă și un tratament eficient.

„Tehnologia mă ajută să văd mai bine și mai clar modalitățile prin care pot să vindec. Astăzi pot să văd universul creierului, să simt fiecare bătaie de inimă, să aud fiecare speranță, să ajut miracolul vieții.”

Angiograf Philips
Allura centron

Avem grijă de tine și de inima ta cu una dintre cele mai recente inovații în procedurile ghidate imagistic, de Cardiologie și Radiologie intervențională.

Află mai multe

Mamograf digital
Selenia dimensions

Binele se face mereu cu atenție permanentă la cele mai mici și fine detalii. De aceea, vrem ca pacienții să beneficieze de tehnologie de ultimă generație în mamografie, așa cum e mamograful digital Selenia Dimensions.

Află mai multe

Neuronavigație

Ne dorim ca tehnicile pe care le folosim pentru sănătatea pacientului să fie minim invazive. Neuronavigația este una dintre ele. Ghidată computerizat, ea permite medicului să localizeze exact procesele tumorale, reducând astfel la minim riscul leziunilor asupra creierului ce ar putea apărea în timpul operației. Acest lucru ajută la recuperarea mai rapidă a pacienților.

Află mai multe

RMN 3 Tesla

RMN3 Tesla este unul dintre echipamentele de imagistică cele mai competitive din România. RMN3 Tesla ne permite să observăm în detaliu diferite structuri corporale și astfel, să depistăm afectiuni în stadiu incipient.

Află mai multe

CT 128 Slices

Dotat cu 68 de detectori și 128 de slice, computerul tomograf de ultimă generație oferă conditii pentru efectuarea oricărui tip de investigații CT si este prevăzut cu soft de reducere a dozei de iradiere cu până la 50%.

Află mai multe

Binele de azi pune descoperirile științifice ale trecutului lângă inovațiile și descoperirile viitorului.

Fertilizare in Vitro

Folosind tehnologie perfomantă, putem să ajutăm miracolul vieții și să fim alături de oameni în cel mai frumos moment al vieții lor.

De aceea, zi de zi, fertilizarea in Vitro ne ajută pe noi, dar și pe viitorii părinți să luptăm împotriva infertilității.

Află mai multe

Neurologie

Aparatura de ultimă oră ne ajută să vedem mai bine și mai clar modalitățile prin care putem să vindecăm.

De aceea, astăzi, putem să vedem universul creierului și să facem România bine. Astfel, cu medicina de azi și cu tehnologia de mâine, o operație pe creier nu mai este un „obstacol”, ci doar o cale rapidă de vindecare.

Află mai multe

Cardiologie

Medicina se face cu suflet și cu mult drag pentru oameni, dar și cu precizia tehnologiei de ultimă oră.

Tehnologia de ultimă generație ne ajută să auzim fiecare bătaie de inimă, să observam cele mai mici detalii, să vedem mai bine și mai clar modalitățile prin care putem să vindecăm.

Află mai multe

Laboratoare

Binele este angajamentul care ne ghidează în tot ceea ce facem, iar la MedLife, binele se face cu drag pentru oameni, dar și cu precizia tehnologiei de ultimă oră.

În spitalele noastre, medicii trebuie să fie mai mult decât specialiști, trebuie să observe toate detaliile și semnele subtile. De aceea, acoperim toată gama analizelor medicale, iar standardele de excelență se regăsesc în toate laboratoarele noastre acreditate RENAR.

LINIA AUTOMATIZATĂ ABBOTT ACCELERATOR a3600
este un sistem complex de automatizare a laboratorului de analize ce contribuie semnificativ la creșterea acurateții analizelor, la reducerea timpului de execuție și o mai bună trasabilitate și urmărire a probelor fiecărui pacient.

Află mai multe

Celule Stem

Prin tehnologia viitorului, punem siguranța oricărei familii pe primul loc. Astfel, recoltarea celulelor stem ne ajută să avem grijă de sănătatea celor mici, nu doar în momentul nașterii, ci toată viața lor.

Iar pentru că aceste celule sunt extrem de importante, noi, împreună cu Stem Cells Bank, punem la dispoziție modalități sigure de stocare. Prin Biosafe Sepax 2, singurul sistem de pe piață folosit pentru separarea celulară, au fost efectuate la nivel mondial peste 1.000.000 de proceduri și au fost utilizate peste 2.500 de unități de sânge ombilicoplacentar în transplant.

Află mai multe

Odată cu viteza progresului medical, devine presantă şi nevoia actualizării permanente a cunoştinţelor. Astfel, pe lângă investițiile permanente în echipamente, suntem interesați de formarea continuă a cadrelor noastre medicale.

Susținem şi organizăm constant evenimente medicale, conferinţe, la care medici din țară și din străinătate au ocazia să împărtășească noi cunoștinţe, tehnologii sau proceduri, dar şi să dezbată cazuri speciale și diagnosticul sau tratamentul lor.

Medicii noștri consideră că excelența medicală și Jurământul pe care îl fac înainte de a păși în viața de medic se împlinesc și se îndeplinesc printr-o investiție constantă în educația, pregătirea şi formarea lor.

Jurământul lui Hipocrate