Centrul de
Fertilizare in Vitro (FIV)

Cea mai mare rată de succes din Romania

Peste 1600 de cazuri tratate

43.5% procent de nașteri

Solicită o programare

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord să fiu contactat/ă de către Sistemul Medical MedLife SA în legătură cu serviciile medicale solicitate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termeni și condiții.

Despre Fertilizarea in Vitro (FIV)

Fertilizarea In Vitro (FIV) este o tehnică de reproducere asistată, în care fecundarea ovulelor are loc în afara organismului uman. După un tratament medicamentos, ovarele furnizează mai multe ovule mature, care se recoltează prin puncție. În laborator ovulele sunt fecundate cu spermatozoizi de la partener, iar embrionii se incubează 2-5 zile. Cei mai buni embrioni sunt selectați pentru a fi introduși în uter.

În 1978 s-a născut Louise Brown, primul copil conceput "în eprubetă". De atunci, numărul copiilor FIV a crescut constant. Până în prezent nu s-au constatat diferențe între aceștia și copiii concepuți natural, din punct de vedere al procentului de malformații sau al inteligenței. Rezultatele procedurii de Fertilizare in Vitro (FIV) depind de mulți factori individuali. Fiecare pacient răspunde la tratament în mod particular, unic, iar cauzele pentru care se recomandă FIV pot fi foarte variate.

Principalele situații în care se recomandă Fertilizarea In Vitro (FIV) sunt: obstrucție sau afectare bilaterală a trompelor uterine, infertilitate masculină severă, endometrioză, infertilitate de cauză neexplicată sau la care alte tratamente nu au avut succes. Utilizarea de ovocite donate necesită, de asemenea, tehnica FIV.

Ca și în cazul cuplurilor fertile, poate fi nevoie de 3-4 cicluri de tratament pentru obținerea unei sarcini, tehnica FIV putând fi repetată și adaptată în funcție de rezultatul anterior.

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.