MEDICINA GENERALA

20 Ianuarie 2017

Soluții pentru o afecțiune delicată - hemoroizii

scris de

Medlife Arad

Centrul de Proctologie Medlife Genesys Arad vine în întâmpinarea celor care suferă de hemoroizi prin tratamente moderne, punând la dispoziția pacienților tratamente fără dureri, personalizate nevoii fiecăruia. Clinica Medlife Genesys este singurul centru integrat din Arad unde toate tipurile de intervenții pentru acest tip de afecțiuni se pot efectua în același loc.    

Tratamentul minim invaziv al bolii hemoroidale include:       

  • Videoanuscopie
  • Colonoscopie
  • Ligatură cu benzi elastice - standardul de aur în tratamentul bolilor hemoroidale
  • Fototermocoagularea în spectru cu infraroșu
  • Aplicare de tratament topic

Echipa medicală efectuează toate tipurile de intervenții în conformitate cu ultimele noutăți în materie de tratamente moderne, ca urmare a participării constante la cursuri și evenimente de specialitate.

Din echipa medicală face parte Dr. Tarță Cristi, care a urmat în decursul ultimilor ani stagii de pregătire în tratamentul laparoscopic și robotic minim invaziv al cancerelor colo-rectale la Stony Brook University Hospital, New York. A participat la Congresul European de Coloproctologie din Barcelona, unde s-a specializat în ultimele tehnici de chirurgie colo-rectală adresate cancerelor colo-rectale, tratamentului fistulelor perianale și al bolii hemoroidale. În toamna anului trecut, a participat la Congresul European de Coloproctologie din Milano, unde au avut loc conferințe despre cancerul colo-rectal, despre prezervarea sfincterului anal în cancerul rectal cu evitarea colostomiei (anusul contra naturii) și fistule complexe perianale.

De asemenea, echipa noastră se mândrește cu Dr. Tomescu Andrei Branco și Dr. Botezatu Ion, medici cu o importantă exeperiență profesională.

Pentru programări și informații îți stăm la dispoziție la Clinica Medlife Genesys Arad de pe strada Cornel Radu nr. 3, Call Center 0257 960. ©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.