Imagistica

Capacitate de diagnostic

Pentru o diagnosticare corectă aducem în jurul pacienților noștri toate capabilitățile tehnologice și medici ultraspecializati.

Abordare multidisciplinară

Acoperim cu profesionalism specialitățile imagistice pentru a oferi un diagnostic cu acuratețe ce ține cont de întreg istoricul medical și starea pacineților.

Tehnologie actuală

Investim în cea mai bună tehnologie și cei mai buni specialiști pentru o diagnosticare corectă și rapidă.

Echipă de medici excepționali

Echipa de medici MedLife este formată din specialiști cu experientă. Rezultatele se traduc în numărul mare de pacienți diagnsticați și tratați cu succes.

De ce sa vii la MedLife cand ai nevoie de Radiografii, Ecografii, Tomografii sau RMN? Raspunsul il stie fiecare pacient dintre cei ce ne trec anual pragul. Asiguram pacientilor nostri standardele unui sistem medical de nivel European iar aparatura de ultima ora si medicii nostri specialisti te asteapta oricand ai nevoie de o procedura imagistica.

 

De la radiologie, ecografie si endoscopie la RMN, tomografie computerizata si mamografie, serviciile noastre de imagistica sunt complete si de cea mai inalta calitate. In plus, la MedLife gasesti aparate RMN 3 Tesla, cele mai performante din Romania, iar femeile pot beneficia de mamografie cu tomosinteza si osteodensitometrie (DEXA) ultraperformante.


Departamente

  Investigatia imagistica cu un aparat de rezonanta magnetica (RMN) este una dintre modalitatile pe care noi le folosim pentru a ajuta la diagnosticarea unor boli. Pe langa rezonanta magnetica se mai foloseste si computer tomografia, radiografia si ultrasonografia sau ecografia, dar rezonanta magnetica este cea mai noua tehnica radiolog-imagistica. Nu foloseste raze X, deci nu iradiaza.

  Tomografia Computerizata (CT) este o metodă de diagnosticare neinvaziva care combină razele X cu tehnologia computerizată avansată pentru a reda imagini clare și detaliate ale structurilor interne și organelor corpului. Este folosită pentru a investiga diferite părți ale corpului: abdomen, cap, membre, oase, plămâni, inimă, ficat, pancreas, rinichi, glande suprarenale, vasele de sânge.

  Mamografia digitala cu tomosinteza reprezinta tehnologia de varf in ceea ce priveste detectia leziunilor de la nivelul sanului. Aceasta permite detectia si diagnosticul precoce chiar si al tumorilor de dimensiuni reduse.

  Radiologia este specialitatea medicală care folosește imagistica medicală pentru a diagnostica și trata bolile din corpul uman și al animalelor.

  Ecografia este metoda prin care se pot vizualiza diferite structuri anatomice cu ajutorul ultrasunetelor. Principiul ecografiei este asemanator celui sonar si consta in emiterea de ultrasunete de catre o sonda speciala.

  Osteodensitometria este investigatia paraclinica de masurare a densitatii osoase prin care se poate pune diagnosticul de osteoporoza. Osteodensitometria DEXA este cea mai moderna si foloseste raze X de densitati diferite ce strabat osul, permitind aprecierea gradului de reducere a densitatii osoase.

  O endoscopie (în interior) este utilizată în medicină pentru a se uita în interiorul corpului. [1] Procedura de endoscopie utilizează un endoscop pentru a examina interiorul unui organ gol sau cavitate a corpului. Spre deosebire de multe alte tehnici medicale de imagistică, endoscoapele sunt inserate direct în organ

  Radioterapia este o specialitate clinică prin intermediul căreia se urmărește distrugerea parțială sau totală a unei tumori maligne, folosind radiațiile. Principiul radioterapiei este acela de a administra o doză tumoricidă de radiații într-un volum țintă cât mai bine definit, astfel încât țesuturile normale să fie protejate.

Pregatire pentru investigatii

Vezi care sunt pasii si pregatirea necesara in cazul in care esti programat pentru investigatii imagistice: RMN, CT, Mamografie, Radiologie, Ecografie sau Endoscopie.

Află mai multe

Medici

Antonya Livia
Antonya Livia
Medic Primar
Antonya Livia
Medic Primar

Ecografie 2d, Ginecologie, Obstetrica - Ginecologie

Apostu Petrina Rossana
Apostu Petrina Rossana
Medic specialist
Apostu Petrina Rossana
Medic specialist

Ecografie 2d, Ginecologie

AT
Arisanu Tatiana
Medic Specialist
Arisanu Tatiana
Medic Specialist

Ecografie 2d

CM
Cioroiu Mihaela
Medic primar
Cioroiu Mihaela
Medic primar

Ecografie 2d

DLE
Dantis Laura Elena
Medic primar
Dantis Laura Elena
Medic primar

Ecografie 2d

Dimassi Mohamad
Dimassi Mohamad
Medic Specialist
Dimassi Mohamad
Medic Specialist

Ecografie 2d, Ginecologie, Obstetrica - Ginecologie

FAM
Fernye Aurel Mircea
Medic specialist
Fernye Aurel Mircea
Medic specialist

Ecografie 2d

FA
Fleancu Andreea
Medic primar
Fleancu Andreea
Medic primar

Ecografie 2d

Vezi toți medicii

Centre imagistică

©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.