De multe ori uitam ca medicii sunt, la finalul zilei, cei care salveaza vieti. Iar alegerea lor, drumul spre salvarea vietilor a inceput cu un juramant pe care putini dintre noi il cunoastem, un juramant, in esenta acelasi, secole la rand.

Un juramant pe care am vrut sa-l rostim unei tari intregi, sa-l facem cunoscut prin vocea unui lider, liderul sistemului medical privat din Romania: MedLife. Acest juramant aminteste oamenilor ce inseamna medicina si de ce doctorii merita respectul nostru.

Inca de acum 2 ani MedLife si-a propus “sa faca Romania bine”. Era momentul perfect sa intarim acest angajament, printr-un juramant pentru ca Romania sa ne creada. Un juramant pe care ni l-am asumat prin vocea medicilor nostri. Este vorba despre juramantul depus la inceput de drum de fiecare dintre medicii MedLife, de fiecare dintre medicii lumii.

Juramantul este o dovada nu doar de angajament, ci de sinceritate, de asumare a pacientilor si a medicilor MedLife.

 Este un manifest prin care dorim sa le reamintim romanilor ca sanatatea lor este in centrul preocuparii noastre si sa le crestem increderea in medici si in faptul ca la MedLife se face medicina de calitate.