Imagistica la MedLife
Imagistica la MedLife
logo medlife

IUBIM SĂ VEDEM
OAMENI FERICIȚI.
IAR ASTA NE FACE
MEDICI BUNI.

Vezi video

IUBIM SĂ VEDEM OAMENI FERICIȚI ȘI ASTA NE FACE MEDICI BUNI.

Indiferent de specialitate, la MedLife vei găsi oricând medici buni de care ai nevoie. Experimentați, parte din cea mai mare platformă de diagnostic și tratament din România și ajutați de cele mai noi tehnologii, ei nu uită nicio clipă să fie în primul rând OAMENI.

Știu să se apropie de pacienți, să-i trateze cu empatie, atenție, răbdare și calm. Inspiră încredere, explică în detaliu, cu exemple și cuvinte ușor de înțeles. Și asta pentru că talentului, vocației, experienței și abilităților, ei alătură ceva esențial: iubirea față de oameni și fericirea lor, care-i inspiră și le dă satisfacția misiunii împlinite cu succes la finalul fiecărei zile.

Oricât de complicat ar fi prezentul, oamenii găsesc mereu motive să fie fericiți. La MedLife ne place să-i vedem astfel, fericirea lor ne bucură, ne inspiră, ne dă motivație pentru ca soluțiile medicale pe care le oferim să fie la cele mai înalte standarde.

ATUUL MEDLIFE: PESTE 3.000 DE MEDICI BUNI

Pentru ca oamenii să rămână fericiți sau să-și regăsească această stare cât mai curând, am dezvoltat cea mai mare rețea de servicii medicale private din România: 700 de locații proprii și partenere, din care peste 230 de hyperclinici, 16 spitale, 18 centre stomatologice și 4 maternități.

Vezi mai mult

Operăm cu cele mai noi sisteme de chirurgie robotică, pentru intervenții minim invazive, cu disconfort redus și recuperare rapidă. Prin abonamente, le oferim cele mai complete pachete de sănătate, din grijă și pentru ei, și pentru cei care-i fac fericiți.

Cele 34 de laboratoare și peste 200 de centre de recoltare le asigură confortul prelevării, precizia și rapiditatea rezultatelor la analize. Iar cu medicație și tratamente eficiente îi ajutăm în 23 de farmacii din rețeaua PharmaLife Med și la peste 170 de parteneri din toată țara.

medic MedLife

Iubim să vedem oameni fericiți, iar asta ne face medici buni

Indiferent de specialitate, la MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din țară vei găsi mereu un medic bun.

medic medlife

Iubim să vedem oameni fericiți, iar asta ne face medici buni

Investim în tehnologie de imagistică performantă, de ultimă generație, de la radiologie, ecografie și endoscopie la RMN, tomografie computerizată și mamografie.

portret medic chirurgie robotica MedLife

Iubim să vedem oameni fericiți, iar asta ne face medici buni

MedLife are o vastă experiență în domeniul chirurgiei robotice, având în dotare 4 roboți DaVinci (dintre care 2 la București și alți 2 la Cluj și Sibiu), la care se adaugă o suită robotică BrainLab la Cluj și alte 3 sisteme de neuronavigație disponibile la Cluj, București și Sibiu.

portret al unui medic laboratoarele MedLife

Iubim să vedem oameni fericiți, iar asta ne face medici buni

Chiar şi cu cea mai înaltă tehnologie de laborator, rezultatele finale sunt întotdeauna validate de un medic bun.

POVEȘTI DE OAMENI FERICIȚI: PACIENȚII NOȘTRI

NE-AR BUCURA SĂ ȘTIM CĂ ȘI ȚIE ȚI‑AM OFERIT MOTIVE DE FERICIRE.

medic si pacient tinandu-se de maini
medic si pacient tinandu-se de maini

CUNOAȘTE MEDICII BUNI
CARE IUBESC SĂ
TE VADĂ FERICIT.

PROGRAMEAZĂ-TE LA UN
MEDIC BUN MEDLIFE

display de telefon cu aplicatia medlife

Dacă ai o problemă sau chiar și numai o îngrijorare medicală ce te împiedică să fii fericit, medicii noștri buni sunt gata să te ajute. Găsește-l simplu și rapid pe cel potrivit și fă-ți o programare online sau din aplicația mobilă MedLife.

Aplicația este disponibilă în Google Play și App Store.

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.