NASTEREA EVA – Nastere fara medic preferential

Pachetul include urmatoarele servicii, pentru orice tip de nastere, fara complicatii:

·    Supravegherea si monitorizarea continua a travaliului, nasterii si a lauziei de catre echipa medicala formata din medic obstetrician, medic neonatolog, medic ATI, moasa, personal mediu specializat in cele 5 sali de nastere naturala sau cezariana

·    Consultant in alaptare acreditat ILCA (persoana specializata care instruieste mamica cum sa pozitioneze corect copilul la san si care sunt indicatiile pentru o alaptare in conditii optime)

·    Expert maternolog, specialist obstetrician care are in plus abilitatea de a consilia mama in privinta complexitatii fenomenelor care apar dupa nastere, pentru a o ajuta emotional.

·    Asistenta medicala in conformitate cu protocolul international IMBCO. In conformitate cu acest protocol, personalul medical trateaza mama si bebelusul ca o unitate integrala, nu intervin medicamentos din rutina ci doar in situatii in care starea de sanatate a mamicii sau a bebelusului o impune.

·    Supravegherea nou-nascutului in cadrul sectiei de neonatologie, cu posibilitate de terapie intensiva neonatala (incubatoare de ultima generatie, aparate de asistenta respiratorie a nou nascutului), care asigura asistenta medicala neonatala la cele mai inalte standarde.

·    Screening-ul neonatal pentru depistarea fenilcetonuriei si hipotiroidismului congenital.

·    Servicii de supraveghere, ingrijire si consiliere medicalaefectuate de medici si asistenti medicali de obstetrica si ginecologie, anestezie si terapie intensiva precum si neonatologie.

·    MedLife Eva ofera toata vestimentatia si materialele de igiena personala pe toata durata spitalizarii precum si toate dotarile necesare nasterii.

·    Trusoul bebelusului include tot ce are nevoie un nou-nascut, de la nastere pana la externare: imbracaminte, scutece, unguente, biberoane si consumabile pentru igiena.

·    Pachet cadou pentru mama si nou-nascut la externarea din maternitate.

·    Mamele beneficiaza de un sistem flexibil de ingrijire a nou nascutului tip “rooming - in” (mama – nou nascut) daca starea mamei si al bebelusului permit sau ingrijirea acestuia de catre personal specializat in departamentul de nou nascuti.

·    Consiliere privind alimentatia si ingrijirea post-partum specifice lauzei. Consiliere ingrijire nou-nascut (ingrijirea bontului ombilical, training-ul si promovarea alimentatiei la san, recomandari privind obiectele necesare pantru ingrijirea nou-nascutului la intoarcerea acasa)

·    Servirea mesei prin intermediul serviciului catering conform regimului alimentar stabilit de dietetician, in functie de tipul nasterii.

·    Test non stress (TNS) si monitorizarea cardiotocografica de la internare pana la nastere

·    Asigurarea analgeziei peridurale la nastere si supravegherea permanenta de catre medicul anestezist

·    Asistenta medicala in echipa la expulzie (medic obstetrician, medic anestezist, medic neonatolog, doua asistente de specialitate, o moasa, o infirmiera)

·    Toate medicamentele si consumabilele necesare nasterii.

·    Patru vizite medicale zilnic in salon.

·    Asistenta zilnica a lehuziei si a alaptarii.

·    Onorariul medicului curant.

·    Participarea optional a tatalui sau a altui apartinator la nastere cu acordul gravidei.

·    Doua nopti (trei zile) de cazare la nasterea normala si trei nopti (patru zile) la nasterea prin cezariana in rezerve dotate cu dispozitive speciale care permit mamicilor sa nasca in pozitii cat mai confortabile, reducand la minim durerea si disconfortul. Optional, viitorul tatal se poate caza in rezerva impreuna cu viitoarea mama. Rezervele sunt dotate cu consola de terapie (oxygen si vacuum), grup sanitar propriu, televizor, aer conditionat, uscator de par, masuta mobila pentru servit masa la pat, patut pentru nou-nascut,masuta de infasat, sistem de avertizare/chemare a asistentei,asistenta medicala fiin asigurata 24/24. Maternitatea ofera trusa completa cu obiecte si igiena necesare mamei si copilului pe toata durata spitalizarii.

·    Ziua de cazare pentru insotitor, la cerere, este in valoare de 300 lei, cu toate mesele incluse.

·    Cursul pentru SCOALA PARINTIILOR in cadrul Medlife-Eva este oferit gratuit si consta in 6 sedinte la care sunt invitati medici ginecologi, neonatologi/pediatri, anestezisti si specialisti in recoltarea celulelor stem. In cazul in care tatal parcurge cursul de puericultura (ingrijirea copilului) va beneficia de un atestat specific cu care poate obtine inca 10 zile libere de la angajator. Inscrierea la curs se face pe baza contractului de nastere, la serviciul contractari sau la numerele de telefon 0740869373 sau 0733007343.

* Suplimentar se achita contravaloarea tratamentului administrat pentru complicatii, administrarea de imunoglobulina anti D in caz de RH-, investigatii de neonatologie, alte investigatii solicitate la cererea pacientei si recomandate de medic, zile de spitalizare suplimentare, costuri suplimentare necesare ingrijirii unui nou nascut prematur.

In cazul in care la semnarea contractului se achita 900 lei, se asigura nemodificarea pretului pana la nastere.

·   La plata integrala a nasterii inainte de 25 saptamani de sarcina, beneficiati de 5% reducere. Mentionam ca reducerile nu se cumuleaza. Se va aplica reducerea cea mai avantajoasa pentru pacienta.

·   Suplimentar se achita contravaloarea tratamentului administrat pentru complicatii, administrarea de imunoglobulina anti D in caz de RH-, investigatii de neonatologie, alte investigatii solicitate la cererea pacientei si recomandate de medic, zile de spitalizare suplimentare, costuri suplimentare necesare ingrijirii unui nou nascut prematur.

·   Taxa de recoltare celule stem in cadrul MedLife Eva este de 1200 lei.

Avantajele de care puteti beneficia din pachetul “EVA” sunt:

·    Permanenta in asistenta actului nasterii a echipei complete de specialisti angajati EXCLUSIV in unitatea noastra;

·    Respectarea unanima a protocoalelor de nastere si asigurarea consilierii oricarui caz de catre staful medical Medlife Eva;

·    O reducere a pretului fata de nasterea preferentiala (cu medic curant nominalizat);

·    Asigurarea consultatiilor compensate CAS pe baza Biletului de Trimitere de la medicul de familie;

ECHIPA MEDICALA:

MEDICI SPECIALITATEA OBSTETRICA – GINECOLOGIE

 • DR. IONEL AUREL – medic primar obstetrica – ginecologie
 • DR. TUDORACHE IOANA - medic primar obstetrica – ginecologie, supraspecializare medicina materno-fetala
 • DR. GADIUTA IOANA – medic primar obstetrica - ginecologie
 • DR. GIURGIU IOAN - medic specialist obstetrica – ginecologie
 • DR. TRIFAN ALINA - medic specialist obstetrica – ginecologie
 • DR. MUSETESCU MARIETA - medic primar obstetrica - ginecologie
 • DR. ENACHE DIANA - medic specialist obstetrica – ginecologie
 • DR. BALINT PRISCILA - medic specialist obstetrica – ginecologie
 • DR. SPULBER RAMONA - medic specialist obstetrica – ginecologie
 • DR. ROSCA ANDREEA - medic specialist obstetrica – ginecologie

 

MEDICI SPECIALITATEA ANESTEZIE SI TERAPIE INTENSIVA

 • DR. MITREA LILIANA – medic specialist anestezie si terapie intensiva
 • DR. NEAGA VITALIE -  medic specialist anestezie, terapie intensiva si boli infectioase

 

MEDICI SPECIALITATEA NEONATOLOGIE

 • DR. GIURGIU ROCSANA – medic specialist
 • DR. SOARE ANDREEA – medic specialist
 • DR. MARCU ANDREEA - medic specialist 

O nastere usoara!

Echipa MedLife Eva