NEONATOLOGIA DE LA MEDLIFE EVA

Echipa de specialisti neonatologi MedLife Brasov este alaturi de bebelusul Dvs inca din primele momente de viata. Departamentul de neonatologie doreste ca prin transparenta actului medical, comunicarea permanenta cu parintii nou-nascutului, explicand fiecare schimbare aparuta in viata acestuia, sa realizeze o ingrijire personalizata.

Departamentul de neonatologie dispune de aparatura de ultima ora pentru situatiile de urgenta astfel incat  exista posibilitatea ingrijirii acestora in regim de terapie intensiva neonatala. Unitatea de terapie intensiva este dotata cu incubator Drager Isolette, ventilator mecanic, monitor de functii vitale, lampa de fototerapie, pompa de perfuzie, acestea asigurand monitorizarea si suportul functiilor vitale ale micilor pacienti si realizarea in conditii optime a adaptarii acestora la viata extrauterina.

In cadrul departamentului de nou-nascuti se efectueaza si urmatoarele investigatii: oxigenoterapie, monitorizare cardiorespiratorie, sectionare prelinguala, acuitatea vizuala pana la externare, montare cercei, screening metabolic neonatal si screening auditiv.

Disponibilitatea personalului medical 24/7 asigurat de liniile de garda si dotarea cu aparatura performanta ofera siguranta maxima actului medical desfasurat in Maternitatea MedLife Brasov.

Mamicile vor pleca acasa dupa ce primii pasi in ingrijirea nou-nascutului vor fi bine invatati, vom descoperi impreuna tehnicile de alaptare potrivite, prima baie a bebelusului, vom raspunde la toate intrebarile parintilor pentru a-i initia pe acestia in “meseria” de parinte.
La externare viitorii parinti vor pleca cu un minicurs printat care le va fi de mare ajutor in primul an de viata al bebelusului.