Neurolife

4 motive pentru care sa alegeti NeuroLife:

  Colaboram cu medici exceptionali

Doi dintre cei mai experimentați specialiști din neurochirurgia romaneasca moderna, pentru fiecare dintre ramurile ei: spinal, cranian și neuro-anestezie, sunt parte din echipa noastra. Experiența lor si rezultatele lor profesionale provin atat din educatia medicala performanta, cat si din numarul mare de pacienti tratati pana acum.

  Interventiile sunt minim invazive

Tehnica de ultima generatie ne permite efectuarea inciziilor foarte mici, minimizand complicatiile postoperatorii. Beneficiile pacientului sunt multiple: procedurile sunt foarte usoare, cu recuperare foarte rapida. Practic pacientul poate pleca acasa dupa interventie.

  Cazuri extrem de dificile rezolvate cu success

Medicii nostri au operat cazuri extrem de dificile, afectiuni rare, care au fost tratate cu success, in Romania. Sunt pacienti care erau determinati sa opteze pentru operatie in strainatate, dar dupa discutiile cu medicii nostri, dupa ce au inteles ca tehnologia din tara este la nivel international, au decis sa aiba incredere si sa isi rezolve problema pe plan local.

  Abordare multidisciplinara

Acoperind toate specialitatile medicale si chirurgicale. NeuroLife este primul Centru de Neurologie Spinal si Cerebrala condus de doi medici cu expertiza internationala. Departamentul de imagistica intraoperator ajuta la identificarea si localizarea cu exactitate a afectiunilor iar echipele de recuperare medicala si kinetoterapie cat si celelalte departamente conexe se regasesc toate sub acelasi acoperis.