Campanie “Ajuta-ne sa avem o casa a noastra”, 20 noiembrie 2012 – 20 ianuarie 2013

Fundatia Pro Sanatatea este alaturi de Centrul Social Sf. Dimitrie in colectarea de fonduri pentru achizitionarea unui sediu propriu destinat copiilor de la Centru.

Astfel, in receptiile unitatilor MedLife sunt amplasate cutii speciale in care se pot face donatii. Persoanele care nu pot ajunge in sediile MedLife, in perioada 20 noiembrie – 20 ianuarie 2013, pot face donatii in conturile campaniei.

RO 38 RNCB 0082 0441 6872 0023 / LEI
RO 11 RNCB 0082 0441 6872 0024 / EUR
RO 81 RNCB 0082 0441 6872 0025 / USD

Centrul Social Sf. Dimitrie se ocupa zilnic de educatia a 40 de copii din familii defavorizate, cu risc crescut de izolare sociala sau aflate in incapacitate de a oferi conditiile minime de existenta. In loc sa stea in strada sau sa fie maltratati de familie, dupa scoala copiii vin in Centru unde isi pregatesc temele, fiind asistati de un personal avizat,  participa la diverse programe de educatie, se joaca si invata sa devina responsabili. 

Hai sa-i ajutam ca de sarbatori sa-si indeplineasca visul de a avea o casa a lor!

 

Campanie 2% - 10 aprilie – 25 mai 2012

Prin Fundatia PRO Sanatatea sprijinim copiii care provin din medii defavorizate (violenta domestica, conditii de trai la limita subzistentei).

Detalii campanie:

Am initiat un parteneriat cu fundatia Sf. Dimitrie www.fundatiasfantuldimitrie.ro

Fundatia urmareste prevenirea excluderii sociale a copiilor si familiilor cu risc crescut de izolare sociala printr-un program de servicii educationale, sociale, psihologice si medicale oferite in cadrul centrului.

Centrul de zi al fundatiei ofera copiilor din medii defavorizate, conditii de educatie si „control social” dupa orele de scoala :

50 de copii si familiile acestora beneficiaza de serviciile centrului de zi
peste 1000 de familii au beneficiat de ajutorul fundatiei
 

Ce poti face tu?

Prin intermediul prevederilor din Codul Fiscal oricare dintre voi poate directiona 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre ce organizatie non-guvernamentala doreste

Dureaza 2 minute sa completezi formularul 230 sau formularul 200, in functie de situatie, pe care le puteti descarcaaici!

In acest mod transmiti statului modul in care doresti sa fie cheltuita o parte din impozitul tau pe venit.

Fiecare leu primit conteaza pentru copiii din mediile defavorizate de care ne ingrijim impreuna cu fundatia Sf. Dimitrie. Contribuim la sanatatea, educatia si sustinerea lor materiala pentru ca si ei sa aiba un viitor.
  
Ajuta-ne sa-i ajutam pe cat mai multi dintre copiii mai putin norocosi decat noi!

Română