Noutati MedLife

Zilele Herniei la MedLife

MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din Romania, organizeaza in perioada 7-8 mai, Zilele Herniei la MedLife. Evenimentul se va desfasura la nivel national, in Bucuresti, Arad si Brasov, reunind peste 100 de specialisti din tara si din strainatate.

Lansarea clinicii dentare DentaLife

Joi, 16 aprilie, a avut loc evenimentul de lansare a clinicii DentaLife, prima clinica dentara din portofoliul MedLife.

Nou: PharmaLife Constanta

Reteaua de farmacii PharmaLife si-a extins portofoliul cu o noua unitate, la Constanta.

Tehnici de anestezie si sedare cu agenti inhalatori – VIMA

Centrul de Excelenta in Anestezie Inhalatorie din cadrul Life Memorial Hospital, MedLife,in parteneriat cu Abbvie, organizeaza pentru medicii anestezisti a doua sesiune a atelierului de lucru conceput si sustinut de specialisti cu recunoastere nationala si cu experienta practica indelungata privind utilizarea tehnicilor anestezice inhalatorii la adult si copil, cu tema: „Tehnici de anestezie si sedare cu agenti inhalatori – VIMA”.

Sistemul Medical MedLife in cifre

MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala, activeaza in Romania din anul 1996, acoperind in prezent toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare si farmacii, sustinute de solutii software care ne asigura excelenta operationala si ne permit sa le oferim pacientilor nostri cele mai bune si mai rapide servicii. Pentru gestionarea activitatii medicale, MedLife utilizeaza cel mai puternic sistem informatic din Romania, Charisma Medical Software, al companiei TotalSoft.

Performante in ortopedie la Spitalul MedLife Brasov

Deschis in anul 2011, Spitalul MedLife Brasov se bucura de una dintre cele mai performante sectii de Ortopedie din tara. Parte a spitalului din anul 2012, echipa medicala de ortopedie-traumatologie coordonata de prof. univ. dr. Iosif Samota este formata din trei medici primari si patru medici specialisti. De-a lungul timpului, acestia au finalizat cu succes numeroase operatii majore si cazuri dificile.

NOU: Centrul Medical MedLife Lugoj

Incepand cu luna ianuarie, locuitorii orasului Lugoj pot beneficia de servicii de dermatovenerologie si ORL in cadrul Centrului Medical MedLife Lugoj. 

NOU: Terapia PRP in cadrul Spitalului de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife

Pacientii Spitalului de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife pot de acum beneficia de o noua forma de terapie - „Platelet Rich Plasma”, in traducere „plasma bogata in trombocite”. Terapia PRP este utilizata in ortopedie pentru a vindeca bolnavii afectati de leziuni ale partilor moi sau ale cartilajului articulatiei, diverse boli degenerative sau traumatisme articulare sau musculare. Terapia PRP presupune selectarea si reintroducerea in zona tinta a plasmei, bogata in trombocite si citokine, de celule ce contin cei sase factori de crestere si compusi stimulatori de regenerare si vindecare a tesutului afectat.

Happy Hours in cadrul Hyperclinii MedLife Constanta

In cadrul Hyperclinicii MedLife Constanta, in intervalul orar 13:00 – 16:00, pensionarii beneficiaza de o reducere de 50% pentru consultatiile de dermatologie, ORL, diabet si nutritie, oftalmologie, ginecologie si ortopedie. In plus, pot beneficia de o reducere de 10% pentru analize medicale si orice alt serviciu, indiferent de intervalul orar.

Pagini