Noutati MedLife

Tehnici de anestezie si sedare cu agenti inhalatori – VIMA

Centrul de Excelenta in Anestezie Inhalatorie din cadrul Life Memorial Hospital, MedLife,in parteneriat cu Abbvie, organizeaza pentru medicii anestezisti a doua sesiune a atelierului de lucru conceput si sustinut de specialisti cu recunoastere nationala si cu experienta practica indelungata privind utilizarea tehnicilor anestezice inhalatorii la adult si copil, cu tema: „Tehnici de anestezie si sedare cu agenti inhalatori – VIMA”.

Sistemul Medical MedLife in cifre

MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala, activeaza in Romania din anul 1996, acoperind in prezent toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare si farmacii, sustinute de solutii software care ne asigura excelenta operationala si ne permit sa le oferim pacientilor nostri cele mai bune si mai rapide servicii. Pentru gestionarea activitatii medicale, MedLife utilizeaza cel mai puternic sistem informatic din Romania, Charisma Medical Software, al companiei TotalSoft.

Performante in ortopedie la Spitalul MedLife Brasov

Deschis in anul 2011, Spitalul MedLife Brasov se bucura de una dintre cele mai performante sectii de Ortopedie din tara. Parte a spitalului din anul 2012, echipa medicala de ortopedie-traumatologie coordonata de prof. univ. dr. Iosif Samota este formata din trei medici primari si patru medici specialisti. De-a lungul timpului, acestia au finalizat cu succes numeroase operatii majore si cazuri dificile.

NOU: Centrul Medical MedLife Lugoj

Incepand cu luna ianuarie, locuitorii orasului Lugoj pot beneficia de servicii de dermatovenerologie si ORL in cadrul Centrului Medical MedLife Lugoj. 

NOU: Terapia PRP in cadrul Spitalului de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife

Pacientii Spitalului de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife pot de acum beneficia de o noua forma de terapie - „Platelet Rich Plasma”, in traducere „plasma bogata in trombocite”. Terapia PRP este utilizata in ortopedie pentru a vindeca bolnavii afectati de leziuni ale partilor moi sau ale cartilajului articulatiei, diverse boli degenerative sau traumatisme articulare sau musculare. Terapia PRP presupune selectarea si reintroducerea in zona tinta a plasmei, bogata in trombocite si citokine, de celule ce contin cei sase factori de crestere si compusi stimulatori de regenerare si vindecare a tesutului afectat.

Happy Hours in cadrul Hyperclinii MedLife Constanta

In cadrul Hyperclinicii MedLife Constanta, in intervalul orar 13:00 – 16:00, pensionarii beneficiaza de o reducere de 50% pentru consultatiile de dermatologie, ORL, diabet si nutritie, oftalmologie, ginecologie si ortopedie. In plus, pot beneficia de o reducere de 10% pentru analize medicale si orice alt serviciu, indiferent de intervalul orar.

Hyperclinica MedLife Constanta: Sistem ultraperformant de IMR (RMN 3Tesla)

Hyperclinica MedLife Constanta vine in intampinarea pacientilor cu servicii profesionale si aparatura de ultima generatie pentru 22 de specialitati medicale. De asemenea, departamentul de imagistica din cadrul unitatii este dotat cu RMN 3Tesla - primul sistem de imagistica prin rezonanta magnetica care proiecteaza multiple semnale de transmisie prin radiofrecventa, marind uniformitatea si consistenta imaginii.

Nou: Centrul de Dermatologie Beauty Life Arad

Centrul de Dermatologie Beauty Life Arad functioneaza de la finalul anului 2014 in cadrul Hyperclinicii MedLife Genesys din Arad si le ofera pacientilor posibilitatea de a beneficia de cele mai moderne tehnologii din domeniu. 

Hyperclinica MedLife Iasi: ofertele lunii decembrie

La final de an, pacientii Hyperclinicii MedLife Iasi pot beneficia de o reducere de 50%zilnic, in intervalul orar 8.00-14.00, pentru consultatii de specialitate la medicii nostri.

Centrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa: Consultatii gratuite pentru augmentare mamara

In luna decembrie, doamnele si domnisoarele beneficiaza de consultatii gratuite pentru augmentare mamara in cadrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa.

Esthetic Center Dr. Lucian Popa pune la dispozitia pacientilor din Iasi cea mai moderna tehnologie dermato-estetica, tehnici inovative in chirurgia estetica, precum si tratamente complete de refacere si intretinere cosmetica medicala. Incepand cu luna ianuarie, in cadrul centrului se vor realiza si interventii de liposculptura, lipofiling si implant de par artificial.

Pagini