Publicat la: 
14/04/2014

Inainte de a plati un abonament la fitness, fiecare persoana trebuie sa efectueze o evaluare cardiologica completa, pentru a-si testa toleranta la efort, pentru a afla cum trebuie dozat efortul si, mai ales, care este limita maxima la care poate ajunge, astfel incat sa nu isi puna in pericol sanatatea. In sprijinul tuturor persoanelor interesate sa faca sport in mod responsabil si fara riscuri pentru sanatate, Hyperclinica MedLife Baneasa a pregatit doua pachete de investigatii cardiologice utile inainte de a efectua orice program de fitness. In functie de rezultatul analizelor, medicul poate recomanda investigatii suplimentare sau poate concepe o schema de efort adaptata fiecarui pacient.

Pachetul Fitness Assessment I
Include urmatoarele servicii: consult cardiologic, electrocardiograma (ECG), ecografie cardiaca, test ECG de efort – pret 490 de lei.

Pachetul Fitness Assessment II
Include: consult cardiologic, electrocardiograma (ECG), ecografie cardiaca, monitorizarea tensiunii arteriale si monitorizare ECG, ambele timp de 24 de ore – pret 690 de lei.

Investigatiile incluse in pachetele Fitness Assessment sunt efectuate de o echipa de medici cardiologi din cadrul
Hyperclinicii MedLife Baneasa, printre care dr. Roxana Feidoc, dr. Dorin Ianosi, dr. Dochita-Veronica Indries si dr. Abedini Alireza.

Pentru informatii si programari, sunati la 021.9646.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Ești însărcinată? New Vision Ultrasound, în parteneriat cu MedLife Constanța, vă oferă ocazia să beneficiați gratuit de servicii de ecografie fetală.  În perioada 23 – 24 noiembrie, la Constanța, va...
Medici gastroenterologi in colaborare cu medici anestezisti realizeaza colonoscopii si endoscopii digestive in cadrul Centrului Medical MedLife Ramnicu Valcea. Pentru confortul pacientului aceste...