Publicat la: 
7/04/2011

Hyperclinica MedLife Baneasa sarbatoreste in aceste zile 1 an de la deschidere, 1 an in care a tratat peste 100.000 de pacienti si in care a reusit sa atraga specialisti cu pregatire internationala si sa ofere servicii in premiera pentru MedLife.

Alaturi de specialitatile medicale consacrate, clinica pune la dispozitia pacientilor servicii unice in MedLife, cum ar fi vaccinarile internationale, consultatii pentru boli respiratorii si astm oferite de un specialist din Anglia, precum si pachetele de evaluare a starii de sanatate ”Health Assessment”.

In plus, Hyperclinica MedLife Baneasa integreaza Centrul de Excelenta in Proctologie, singurul de acest tip din mediul privat, care este sustinut de medici specialisti de gastroenterologie, chirurgie si medicina generala.

Pacientii clinicii sunt asteptati de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 – 21:00, si sambata, intre orele 09:00 – 14:00, pentru a beneficia de consultatii la aproximativ 30 de specialitati medicale si de servicii medicale ultraspecializate, detaliate in cele ce urmeaza.

1. Centrul de Excelenta in Proctologie

Deschis in cadrul Hyperclinicii MedLife Baneasa, Centrul de Excelenta in Proctologie este dotat cu cea mai moderna aparatura de pe piata romaneasca si beneficiaza de expertiza unor specialisti cu pregatire internationala in domeniu.

Specialistii centrului promoveaza o abordare interdisciplinara in tratarea si preventia tuturor afectiunilor specifice, apeland la serviciile departamentelor de ecografie, gastroenterologie ºi oncologie. In acest mod, pacientii beneficiaza in acelasi loc de investigatii complete si de o maxima acuratete a diagnosticului.
 
Centrul ofera investigatii complete si tratamente nonchirurgicale de tip ambulator pentru hemoroizi ºi alte patologii perianale, precum si toata gama de investigatii si tratamente pentru cancerul de colon, dar si recomandari privind preventia acestuia.

2. Health Assessment – evaluare rapida si completa a starii de sanatate, cu rezultate in aceeasi zi

Specialistii Hyperclinicii MedLife Baneasa au conceput pachetele personalizate ”Health Assessment” pentru diferite categorii de varsta, care permit evaluarea completa a starii de sanatate, cu rezultate in aceeasi zi. Toate pachetele includ un set de analize, precum si mai multe consultatii si investigatii adaptate nevoilor fiecarei varste:

• Junior Health Assessment
• Active Health Assessment
• Lady Health Assessment
• Senior Health Assessment

3. Expertiza internationala pentru boli respiratorii si astm

Hyperclinica MedLife Baneasa a initiat o colaborare cu dr. Tudor Toma, medic roman care si-a obtinut doctoratul si profeseaza la Londra. Dr. Toma este Consultant Respiratory Physician (echivalentul gradului de medic primar) la University Hospital Lewisham, din Londra, Marea Britanie, avand o practica clinica de boli respiratorii si medicina interna, cu interes special pentru pacientii cu astm si bronhopneumopatie cronica obstructiva.

Consultatiile au o componenta de analiza in detaliu a problemelor clinice, urmate de o consiliere cu privire la modalitatile de tratament disponibile. Astfel, pacientii din Romania beneficiaza de o opinie directa a unui specialist din Londra si de un serviciu medical conform protocoalelor serviciilor medicale din Marea Britanie, bazate pe cele mai recente dovezi clinice.

4. Centru specializat de vaccinari internationale

In cadrul Hyperclinicii MedLife Baneasa functioneaza un centru de vaccinari internationale, deschis special pentru cei care calatoresc in strainatate, dar si pentru persoanele care doresc sa fie vaccinate impotriva HPV sau pentru profilaxia antitetanica.
Vaccinarile care se efectueaza in acest centru sunt altele decat cele cuprinse in programul de imunizare.

Informatii si programari: 021 9646

Șos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 10

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Arhivarea declaratiilor pe proprie raspundere aferente triajului epidemiologic inainte de accesul in cadrul unitatilor Med Life urmeaza a fi efectuata pentru o durata de 6 luni calendaristice...
Servicii noi de kinetoterapie individuala pentru copii! Știm ca nimic nu este mai important decât sanatatea și dezvoltarea armonioasa a copiilor noștri! De aceea, hyperclinica MedLife Ploiesti vine...