Publicat la: 
18/04/2017

În zilele noastre, în medicina modernă s-a produs un salt calitativ: medicul nu mai are ca scop doar tratarea unei afecțiuni ci asigurarea celui mai bun, rapid și lipsit de riscuri tratament. 

Acest deziderat este posibil prin restrângerea interesului medicului la un domeniu mai îngust de activitate, o supraspecializare, fapt care îi permite o cunoaștere mult mai amănunțită a acelei patologii  și a tratamentelor specifice. 

Un chirurg care tratează cu predilecție o anumită patologie va putea, pe baza experienței dobândite, să-și îmbunătățească tehnicile chirurgicale, să le facă într-un timp mai scurt, cu o mai mare dexteritate și ușurință și cu un risc mult mai redus de incidente perioperatorii.

Centrul de Excelentă în Chirurgia Herniilor Abdominale a luat naștere în urma unui proces extrem de riguros de evaluare a activității dr. Victor Radu, al cărui interes în ultimii ani a fost axat pe reconstrucția peretelui abdominal. 

Auditul a fost efectuat de către un prestigios for american, Surgical Review Corporation,  care acreditează excelența medicală și  ale cărui criterii de certificare au inclus evaluarea numărului de operații de reconstrucție a peretelui abdominal efectuate  anual, durata medie a intervențiilor chirurgicale, tipul proceduriilor efectuate, rezultatele postoperatorii, rata complicațiilor. 

 

Centrul de Excelentă în Chirurgia Herniilor

 Adresă: Calea Griviței; Nr.365
 Programări-informații: 021 9646

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Ce înseamnă o stare bună de sănătate? Pe lângă analizele care ies perfect, contează să avem și o stare de spirit sănătoasă. Noi, la MedLife, credem că binele pacienților noștri vine și din...
Va anuntam ca incepand cu 11 iunie MedLife va fi partener in cadrul proiectului Voucherul Materna Bucuresti. Acest parteneriat vine in sprijinul viitoarelor mamici care vor beneficia de 2 vouchere in...