Publicat la: 
18/04/2017

În zilele noastre, în medicina modernă s-a produs un salt calitativ: medicul nu mai are ca scop doar tratarea unei afecțiuni ci asigurarea celui mai bun, rapid și lipsit de riscuri tratament. 

Acest deziderat este posibil prin restrângerea interesului medicului la un domeniu mai îngust de activitate, o supraspecializare, fapt care îi permite o cunoaștere mult mai amănunțită a acelei patologii  și a tratamentelor specifice. 

Un chirurg care tratează cu predilecție o anumită patologie va putea, pe baza experienței dobândite, să-și îmbunătățească tehnicile chirurgicale, să le facă într-un timp mai scurt, cu o mai mare dexteritate și ușurință și cu un risc mult mai redus de incidente perioperatorii.

Centrul de Excelentă în Chirurgia Herniilor Abdominale a luat naștere în urma unui proces extrem de riguros de evaluare a activității dr. Victor Radu, al cărui interes în ultimii ani a fost axat pe reconstrucția peretelui abdominal. 

Auditul a fost efectuat de către un prestigios for american, Surgical Review Corporation,  care acreditează excelența medicală și  ale cărui criterii de certificare au inclus evaluarea numărului de operații de reconstrucție a peretelui abdominal efectuate  anual, durata medie a intervențiilor chirurgicale, tipul proceduriilor efectuate, rezultatele postoperatorii, rata complicațiilor. 

 

Centrul de Excelentă în Chirurgia Herniilor

 Adresă: Calea Griviței; Nr.365
 Programări-informații: 021 9646

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Ești însărcinată? New Vision Ultrasound, în parteneriat cu MedLife Constanța, vă oferă ocazia să beneficiați gratuit de servicii de ecografie fetală.  În perioada 23 – 24 noiembrie, la Constanța, va...
Medici gastroenterologi in colaborare cu medici anestezisti realizeaza colonoscopii si endoscopii digestive in cadrul Centrului Medical MedLife Ramnicu Valcea. Pentru confortul pacientului aceste...