Publicat la: 
23/12/2015

Dr. Georgel Petrica Taranu s-a alaturat echipei medicale MedLife Arad, oferind consultatii si tratamente de chirurgie vasculara in cadrul Hyperclinicii MedLife Genesys Arad. Dr. Taranu este medic primar chirurgie vasculara, cu competenta in ecografie Doppler vasculara si in radiologie interventionala. In anul 2011 a obtinut titlul de doctor in stiinte medicale cu lucrarea “Neoangiogeneza in boala vasculara ischemica periferica”.

Pana in prezent, s-a format si a acumulat experienta profesionala consultand si solutionand chirurgical cazuri de afectiuni cardiovasculare, atat in urgenta, cat si conform unor programari in institutii precum: Clinica de Chirurgie Cardiaca a Spitalului Clinic Universitar Innsbruck, Austria; Clinica II de Chirurgie Cardiovasculara a Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara; Clinica de Chirurgie Generala a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara; Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.

Dr. Taranu este membru al Societatii Romane de Chirurgie Vasculara si al Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara, precum si membru al Societatii Europene de Chirurgie Vasculara.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...